NOĆ U BEOGRADU: U dve saobraćajne nesreće dve osobe povređene!

Autor:

Hronika

20.01.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored saobraćajnih incidenata, veći deo intervencija Hitne pomoći bio je usmeren ka hroničnim bolesnicima.

NOĆ U BEOGRADU: U dve saobraćajne nesreće dve osobe povređene!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Tokom protekle noći, Beograd je bio poprište dva saobraćajna incidenta u kojima su dve osobe zadobile lakše povrede. Oba slučaja zahtevala su intervenciju Hitne pomoći, koja je brzo reagovala kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Prema informacijama koje su stigle iz Hitne pomoći, ukupno su izvršene 114 intervencija tokom noći. Od tog broja, 19 puta su se ekipe Hitne pomoći angažovale na javnim mestima, pružajući pomoć i podršku građanima u različitim situacijama.

U dve saobraćajne nesreće, dve osobe su zadobile lakše povrede i odmah su prevezene u dežurne bolnice radi dalje dijagnostike i lečenja. Detalji o uzrocima nesreća nisu još uvek dostupni, ali se istražne radnje preduzimaju kako bi se utvrdile okolnosti i eventualna odgovornost uključenih strana.

Pored saobraćajnih incidenata, veći deo intervencija Hitne pomoći bio je usmeren ka hroničnim bolesnicima. Astmatičari i srčani pacijenti činili su veći deo poziva, dok su se takođe beležile intervencije usled visokih temperatura i alkoholisanosti pojedinih osoba.

Hitna pomoć apeluje na sve građane da budu pažljivi u saobraćaju i da vode računa o sopstvenom zdravlju, naročito u uslovima promenljivog vremena. Takođe, podsećaju na značaj odgovorne konzumacije alkohola i pridržavanje propisanih mera bezbednosti, kako bi se smanjio rizik od nezgoda i povreda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading