MUP RADI NA UTVRĐIVANJU UZROKA TRAGEDIJE: Gašić obišao fabriku Trajal u Kruševcu

Autor: Tanjug

Hronika

16.01.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gašić je izrazio duboko žaljenje povodom ovog tragičnog događaja u kojoj je osamnaestogodišnji mladić izgubio život, dok su četiri osobe povređene.aši

MUP RADI NA UTVRĐIVANJU UZROKA TRAGEDIJE: Gašić obišao fabriku Trajal u Kruševcu

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je fabriku Trajal u Kruševcu i izjavio da je MUP preduzeo sve mere i radnje kako bi se utvrdio uzrok jutrošnje eksplozije.

Gašić je izrazio duboko žaljenje povodom ovog tragičnog događaja u kojoj je osamnaestogodišnji mladić izgubio život, dok su četiri osobe povređene, saopšteno je iz MUP-a.

Gašić je razgovarao sa rukovodstvom fabrike, kao i sa pripadnicima Policijske uprave u Kruševcu i Vatrogasno-spasilačke jedinice u ovom gradu o okolnostima ove nesreće i poručio da je MUP preduzeo sve mere i radnje radi utvrđivanja uzroka ove tragedije.

Nesreća se dogodila u 9.00 časova u pogonu za mešanje raketnog goriva, a pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kruševcu izašli su odmah na mesto događaja, lokalizovali i potom ugasili požar koji je izbio usled eksplozije, navode iz MUP-a.

Podsetimo, kada je u pitanju nastradali mladić, on je, kako kažu meštani i kolege. bio dobro dete i mladić.

Kolege koje su radile sa stradalim mladićem su još u šoku i ne mogu da veruju šta se dogodilo jutros.

- Bio je veseo, voleo je da se šali - kazao je za Republiku poznanik.

Međutim, ono što još više daje na težini ovoj priči je činjenica, da je nastradali mladić u fabrici radio da bi skupio nešto novca za porodicu. On je, kako saznajemo, završio trogodišnju mašinsku školu. 
 

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading