JEZIVA SMRT PENZIONISANOG PILOTA IZ BEOGRADA: Poginuo nakon pada u šaht!

Autor:

Hronika

12.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tragedije je, došlo kada je nesrećni čovek pokušao da izbaci vodu iz šahta, a usled nepovoljnih vremenskih uslova, okliznuo se i stradao na mestu - piše Kurir.

JEZIVA SMRT PENZIONISANOG PILOTA IZ BEOGRADA: Poginuo nakon pada u šaht!

Foto: Profimedia

Sava Heraković (68) iz Beograda, inače pilot u penziji, nastradao je u noći između četvrtka i petka kada je upao u šaht u dvorištu porodične kuće u Ulici kralja Bodina, u beogradskom naselju Šumice.

Do tragedije je, došlo kada je nesrećni čovek pokušao da izbaci vodu iz šahta, a usled nepovoljnih vremenskih uslova, okliznuo se i stradao na mestu - piše Kurir.

Dan nakon nesreće, u ulici u kojoj je živeo Sava, sve je utihnulo, komšije su prilazile do vrata kako bi porodici izjavili saučešće, međutim, kako smo saznali, ćerka stradalog čoveka tek treba da stigne, dok je sin strašne vesti primio na poslovnom putu.

Jedan od ljudi koji se našao ispred ove kuće, rekao je za Kurir da je u toku noći čuo sirene i odmah je znao da se nešto loše desilo.

- Čuo sam da je proletela Hitna pomoć, policija, vatrogasci odmah za njima. Znao sam da se nešto strašno desilo, ali ni na kraj pameti da je reč o ovome, pogotovo što se sve desilo dva sata iza ponoći, tek posle sam čuo da je čovek stradao tako što je upao u šaht. Sin mu je na poslovnom putu, još uvek nije stigao, a ćerka će doći u toku dana - ispričao je za Kurir čovek koji radi u blizini mesta gde se dogodila tragedija.

Prvi komšija porodice koja je pogođena tragedijom rekao je za Kurir da je on prvi čuo šta se desilo, iz razloga što je nešto ranije Sava pokucao na njegova vrata u nameri da pozajmi pumpu za izbacivanje vode.

- Tražio je pumpu od mene kako bi izbacio vodu iz šahta. Stariji je čovek, pilot u penziji, okliznuo se i nastradao, nije ni slutio da će završiti tako, svi smo u šoku - ispričao je za Kurir prvi komšija Herakovića i dodao:

- Živeo je sa ženom, a ona je teško bolesna, borio se čovek kako je znao i umeo.

U tom momentu, iz dvorišta porodične kuće izašao je Savin kum, međutim, nije želeo mnogo da komentariše.

- Izvinite, ali svi su pogođeni tragedijom, ne možemo da verujemo da Save nema i da je ovako stradao, ovo je strašno - kratko je rekao kum.

Komšije su u suzama izlazile iz dvorišta, ponavljajući da Save više nema. Nesrećni Sava je bio poštovan, porodični čovek, komšije su o njemu imale da kažu samo reči hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading