MERIMA JE MUSLIMANKA KOJA POŠTUJE SVE NAŠE OBIČAJE: Njen otac zbog ZETA DUŠANA nije hteo da čuje za njeno postojanje, a onda mu je on postao OMILJENA OSOBA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima je iz Bosne, a Dušan iz Beograda i mnogi bi želeli ovakvu ljubav i brak.

MERIMA JE MUSLIMANKA KOJA POŠTUJE SVE NAŠE OBIČAJE: Njen otac zbog ZETA DUŠANA nije hteo da čuje za njeno postojanje, a onda mu je on postao OMILJENA OSOBA

Foto: Facebook/Merima Buzimkic-Pavlović

Merima Buzimkić i Dušan Pavlović su par koji je svoju ljubav izgradio usred rata u Bosni i Hercegovini. Njihova priča o braku iz ljubavi, između muslimanke i pravoslavca, predstavlja istinsku inspiraciju.

Merima je kao izbeglica iz Bosne stigla u Beograd 1992. godine, tražeći svoju tetku. Tamo je upoznala Dušana, koji ju je pozvao na svoju slavu, a potom je usledilo i njegovo romantično venčanje. Njihova ljubavna priča počela je usred teških vremena, ali je opstala i izrasla u srećan i dugogodišnji brak.

Podrška roditelja

Iako su se susreli sa početnim neodobravanjem, Merimini roditelji su ubrzo prihvatili Dušana i oduševili su se kada su ga upoznali. Iako su bili različitih nacionalnosti i vera, porodica je pronašla način da se složi i da prihvati različitost, prenosi "Stil".

Foto: Facebook/Merima Buzimkic-Pavlović

Iako su se susreli sa početnim neodobravanjem, Merimini roditelji su ubrzo prihvatili Dušana


Vera kao lični izbor

Merima ističe da vera i nacija nisu njena životna odrednica, već da je za nju važno kakav je neko čovek. Ona poštuje sve verske praznike i vaspitava svoje ćerke u duhu tolerancije i poštovanja prema svim ljudima.

Merimina priča o ljubavi i toleranciji predstavlja inspiraciju i podseća nas da je moguće izgraditi srećan i harmoničan život uprkos razlikama. Njihova porodica slavi Božić i Bajram, čime šalju snažnu poruku o poštovanju i prihvatanju različitosti.

Foto: Facebook/Merima Buzimkic-Pavlović

Merima i Dušan danas imaju podršku svih


Priča o Merimi i Dušanu nas podseća da ljubav nema granice i da je tolerancija ključ za harmoničan suživot. Njihova priča je primer kako ljubav može prevazići sve predrasude i nesuglasice, te nas inspiriše da gajimo poštovanje i ljubav prema svim ljudima, bez obzira na njihovu nacionalnu ili versku pripadnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading