"POVREDIĆEŠ CELU PORODICU AKO TO URADIŠ": U vezi je šest godina, ali je tek sada priznala u koga je LUDO ZALJUBLJENA, svi je mole da ga ostavi na miru!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da ga izbaci iz glave.

"POVREDIĆEŠ CELU PORODICU AKO TO URADIŠ": U vezi je šest godina, ali je tek sada priznala u koga je LUDO ZALJUBLJENA, svi je mole da ga ostavi na miru!

Foto: @everybodyhasasecret/TikTok

Ova 22-godišnjakinja ostavila je voditelje australijskog podkasta "Svako ima tajnu" zapanjene kada je otkrila da želi da prekine svoju šestogodišnju vezu zbog brata svog dečka.

- Ovo me izjeda već skoro godinu dana i zaista ne znam šta da radim.

Zoe je počela da izlazi sa dečkom Ksavijerom sa 15 godina. Vikende bi provodila sa svojim partnerom i njegovim bratom Mičem, dok je trojac trenirao da surfuje i zbližio se. Na novogodišnjoj zabavi poljubila je Miča, ali od njihove romanse nije bilo ništa. Kasnije je počela da izlazi sa Ksavijerom i par je od tada zajedno.

Uprkos tome što Ksavije i Zoi imaju "prilično srećnu" vezu, ona je slomljenog srca jer je više zaljubljena u Miča. Prokomentarisala je:

- Ne maštam o mom dečku. Ni malo. Maštam o njegovom bratu.

 Zoi je objasnila da je Mič stariji, otvoreniji, poznat po tome što voli život zabave, dok je Ksavijer promišljen, vredan i osetljiv. Zoe je priznala kada je poljubila Miča pre mnogo godina da se pobrinula da se ne zaljubi u njega zbog njegove navodno loše reputacije. Ali sada, ona kaže da se promenio, piše "Miror".

Foto: @everybodyhasasecret/TikTok

Devojka otkriva da je zaljubljena u brata svog dečka

Žena je rekla da zna sa "apsolutnom sigurnošću" da joj Mič "ne bi slomio srce" da su zajedno. Zoe je rekla:

- Sigurna sam da sam više zaljubljena u Miča. Apsolutno se grozno osećam kada to pričam večeras. Bila sam zaljubljena u pogrešnog brata. Srce me boli. Ludo je da bi to što sam bila sa Mičom vredelo toga. Samo mi treba neko da mi kaže da se "probudim".

Žena je objasnila da njen dečko i njegov brat i dalje žive zajedno, tako da izbegavanje Miča nije bio lak zadatak.

- Nemoguće je to odglumiti. To je kao magnet ili tako nešto. Kunem se da i on to oseća. On se zadržava oko mene bez ikakvog razloga.

Epizoda podkasta je prikupila stotine komentara nakon što je podeljena na TikToku. 

- Tako mi je žao njenog dečka. Ona mora da raskine s njim i ostavi ih na miru. Povrediće celu ovu porodicu ako bude izlazila sa Mičem - rekla je jedna osoba.

- Zažaliće ako ovo uradi. Mora da dobije malo prostora i da se odmori od svog dečka i porodice pre nego što to bude uništeno - poručuju joj.

- Ne. Ona ga ne voli. Ona je mlada i romantizuje ovu dramatičnu situaciju - pišu joj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading