POGINUO OTAC DVOJE DECE IZ MEDVEĐE! Detalji smrti radnika Elektrodistribucije kod Leskovca - došlo do iznenadnog strujnog udara!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstor je radio na održavanju trafostanice u Sijarinskoj Banji.

POGINUO OTAC DVOJE DECE IZ MEDVEĐE! Detalji smrti radnika Elektrodistribucije kod Leskovca - došlo do iznenadnog strujnog udara!

Foto: Aleksandar Stojanović

U stravičnom incidentu jutros oko 7 sati, majstor Elektrodistribucije M.B. (45) iz Medveđe preminuo je na licu mesta usled strujnog udara tokom radova na održavanju trafostanice u Sijarinskoj Banji, nedaleko od zdravstvenog Rehabilitacionog centra "Gejzer" u Leskovcu.

Prema izveštaju, nesrećni događaj desio se tokom redovnih poslova održavanja elektroenergetskih objekata, a detalje o tome kako je došlo do strujnog udara utvrdiće nadležna stručna komisija tokom istrage. Na licu mesta intervenisala je policija, tužilaštvo i tehničke službe Elektrodistribucije Leskovac.

Foto: Aleksandar Stojanović

Trafostanica

Obična dosadašnja praksa kod leskovačkih električara je da se u slučaju loših vremenskih prilika svi poslovi na elektrovodovima i objektima otkazuju.Kako je došlo do iznenadnog strujnog udara u toku današnjeg dana utvrdiće nadležna stručna komisija ove firme.

Poginuli M.B. iza sebe ostavlja suprugu i dvoje maloletne dece, a tragedija je ostavila porodicu u šoku. Kompanija će sarađivati s vlastima tokom istrage kako bi se dobile sve informacije o uzroku ovog nesrećnog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading