PA ZAR NA BADNJI DAN NA VERNIKE! Bahati muškarac "audijem" ULETEO u crkvu - u nezgodi povređene dve osobe!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

06.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac automobilom uleteo u dvorište crkve.

PA ZAR NA BADNJI DAN NA VERNIKE! Bahati muškarac "audijem" ULETEO u crkvu - u nezgodi povređene dve osobe!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Danas oko 11 sati, u centru Đurđevca, na Trgu svetog Jurja, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je šokirala stanovnike ovog malog grada. Prema nezvaničnim informacijama, u nesreći su povređene dve osobe, a detalji o njihovom stanju još uvek nisu poznati.

Prema navodima portala Podravski list, vozač "audija" izgubio je kontrolu nad vozilom, što je rezultiralo dramatičnim nizom događaja. Automobil je sleteo s puta, preleteo preko žive ograde, pokupio parkirane bicikle i na kraju završio prevrnut na krovu u dvorištu župne crkve svetog Jurja. Ova nesvakidašnja situacija ostavila je prisutne u šoku, dok su očevici pokušavali da shvate kako je došlo do ovako dramatičnog ishoda.

Nakon što je došlo do nesreće, hitne službe su brzo reagovale i izašle na teren. Hitna pomoć je pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima, dok su pripadnici vatrogasne jedinice intervenisali kako bi osigurali mesto nesreće i sprečili eventualne dodatne opasnosti. Uz njihovu efikasnu intervenciju, situacija je stavljena pod kontrolu, ali ostaje pitanje štete koja je nastala kao posledica ovog dramatičnog događaja.

Za to vreme u crkvi se održavala misa. Hitne službe su na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading