POLICIJA U BORU IMALA PUNE RUKE POSLA: Čak pet pijanih vozača zadržano u stanici!

Autor:

Hronika

30.12.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

POLICIJA U BORU IMALA PUNE RUKE POSLA: Čak pet pijanih vozača zadržano u stanici!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija u Boru zaustavila je tridesetčetvorogodišnjeg vozača „pasata“ koji je vozio sa 2,09 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Kladovu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,21 promil alkohola. 

U Majdanpeku policija je zaustavila pedesetšestogodišnjeg vozača „punta“ koji je upravljao vozilom sa 1,57 promila alkohola, dok je policija u Negotinu zaustavila tridesetdevetogodišnjeg i četrdesetsedmogodišnjeg vozača „džipa čiroki“ i “mazde” koji su vozili sa 1,28 i 1,98 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je zaustavila vozače „folksvagena“ (42) i (34) koji su automobilom upravljali sa 2,46 i 1,63 promila alkohola u organizmu, potvrđeno je za RINU.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading