U BEOGRADSKOM RESTORANU BAČEN SUZAVAC: "Počeli smo da se gušimo, nismo znali šta se desilo" (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

30.12.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta nije bilo pripadnika policije i Hitne pomoći.

U BEOGRADSKOM RESTORANU BAČEN SUZAVAC: "Počeli smo da se gušimo, nismo znali šta se desilo" (FOTO+VIDEO)

Foto: REpublika, Shutterstock

U restoranu "Familija", nekadašnjem "Žar Mance" na Banovom brdu u Požeškoj ulici, sinoć, nekoliko minuta pre ponoći, u lokalu je bačen suzavac.

Naime, zasad nepoznata osoba koja se nalazila u lokalu je bacila suzavac, a kako je za portal Republika ispričala sagovornica, u prvom trenutku nije ni znala šta se zapravo dogodilo.

- Muzika je stala, a ljudi su panično sa odećom prekrivenom preko lica krenuli da trče ka izlazu. Svi smo počeli da se gušimo i ostajali smo bez vazduha, tada nam je zapravo i bilo jasno šta se desilo i da je neko bacio suzavac - objašnjava jučerašnja gošća imenovanog lokala i dodaje da se, kako je ona shvatila, žurka posle nekog vremena nastavila.

- Vrlo brzo je evakuisan ceo lokal. Videla sam da je jedna konobarica ispred lokala jako plakala, verovatno nije uspela na vreme da izađe napolje. Ono što me je začudilo jeste da se žurka po svemu sudeći nastavila, jer je u jednom trenutku izašao pevač i rekao da se izluftiralo i da možemo da se vratimo u lokal, što ja nisam učinila i otišla sam kući.

Na licu mesta nije bilo pripadnika policije i Hitne pomoći.

Podsetimo, krajem maja prošle godine u istom ovom lokalu buknuo je požar

Na lice mesta je odmah izašlo 11 vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila, te je vatrena stihija hitnom intervencijom ugašena.

Požar se proširio na objekat zdrave hrane koji se nalazi iza lokala "Žar Mance", te je objekat bio potpuno uništen, a vatra je gašena nekih dva sata.

Ono po čemu svi pamte taj požar, jeste zbog vlasnika restorana koji je upućivao ružne komentare i pretnje novinarskim ekipama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading