JOŠ JEDAN POŽAR BESNI U BEOGRADU! Raspalili roštilj na Vračaru, pa zapalili stan - plamen buknuo na četvrtom spratu!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

27.12.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar na Vračaru izazvan roštiljem.

JOŠ JEDAN POŽAR BESNI U BEOGRADU! Raspalili roštilj na Vračaru, pa zapalili stan - plamen buknuo na četvrtom spratu!

Foto: shutterstock

Danas popodne, u ulici Svetog Save na beogradskom naselju Vračar, došlo je do požara koji je izbio na četvrtom spratu zgrade. Kako se saznaje, uzrok požara najverovatnije je neoprezno korišćenje roštilja.

Na sreću, vatrogasne ekipe su brzo stigle na lice mesta i uspele su da lokalizuju požar pre nego što se proširio na druge delove zgrade. Uprkos velikoj brzini širenja požara, vatrogasci su uspeli da spreče veću materijalnu štetu.

Za sada, nemamo zvanične informacije o eventualnim povređenim osobama. Nadamo se da je reakcija vatrogasaca bila dovoljno brza i efikasna da se spreči eventualna tragedija.

Podsetimo, jutros oko 10 časova došlo je do većeg požara u jednom stanu, a kao stanari zgrade kažu, veruje se da se zapalila peć. Vatra se proširila na ceo sprat, a u jednom trenutku je pao i krov, te su tom prilikom lakše povređena dva vatrogasca.

Povređenih stanara nema, a dalje okolnosti požara će biti utvrđene kada se požar lokalizuje i kada istraga bude sprovedena. Stanari su uspaničeno posmatrali dramu koja se odvijala, a  vatrogasac u penziji Miroslav Pekić koji živi u ovoj zgradi je zgrabio svog kućnog ljubimca i bez ičega izleteo iz objekta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading