UŽAS! Dr Branko Kajtazi i dva sina brutalno pretučeni na Voždovcu, tukli ih štanglama

Autor:

Hronika

26.12.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u Osnovnoj školi "Branislav Nušić"

UŽAS! Dr Branko Kajtazi i dva sina brutalno pretučeni na Voždovcu, tukli ih štanglama

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić


Danas je u Osnovnoj školi "Branislav Nušić" na Voždovcu došlo do nemilog događaja u kojem su pretučeni doktor Branko Kajtazi, specijalista neurologije, i njegovi sinovi, uzrasta 13 i 15 godina. Stric Branka Kajtazija, Veljko, za Telegraf otkriva detalje o ovom incidentu i izražava vidnu uznemirenost.


Napad bez razloga



Prema rečima Veljka Kajtazija, Branko je sa svojim sinovima otišao da igraju košarku, kada se sve dogodilo bez ikakvog prethodnog povoda.

"Branko je otišao sa sinovima da igra košarku. Sve se dogodilo bez razloga", vidno uznemiren rekao je Veljko Kajtazi za Telegraf.

Momci koji su ih napali su igrali košarku sa njima, a nakon što su izgubili, došlo je do verbalnog napada na nacionalnoj osnovi. Veljko ističe da napadači nisu bili svesni identiteta Branka i koliko je cenjen u svojoj struci. Nažalost, napad je prerastao u fizički obračun, pri čemu je Branko zadobio teške telesne povrede i posekotine po glavi.

"Nisu znali ko je Branko i koliko je cenjen. Tukli su ih štanglama. Branko ima teške telesne povrede i posekotine po glavi", priča nam on.

 


Teške povrede i lakše povrede sinova



Veljko Kajtazi navodi da su napadači koristili štangle kako bi pretukli Branka i njegove sinove. Doktor Branko Kajtazi je zadobio teške telesne povrede, dok su njegova deca prošla sa lakšim povredama. Veljko ističe da su sinove "poštedeli", ali da je i njihov fizički integritet narušen.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje o bezbednosti i zaštiti u obrazovnim ustanovama, ali i o toleranciji i poštovanju među mladima. Nadamo se da će nadležni organi brzo reagovati i pronaći odgovorne za ovaj napad, te da će Branko Kajtazi i njegova deca uspeti da se oporave od ovog traumatičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading