POLICIJA SE ŠOKIRALA KADA JE PRONAŠLA SVE OVO U MERCEDESU KOD DESPOTOVCA: Policija uhapsila dve osobe zbog krađe

Autor:

Hronika

25.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni zbog prikrivanja ukradenih bakarnih tabli u Boru

POLICIJA SE ŠOKIRALA KADA JE PRONAŠLA SVE OVO U MERCEDESU KOD DESPOTOVCA: Policija uhapsila dve osobe zbog krađe

Foto: Rina

Policija u Boru je uspela da uhapsi D.P. (33) i A.A. (23) iz okoline Despotovca zbog sumnje da su izvršili krivično delo prikrivanje.

U saopštenju MUP-a se navodi da su osumnjičeni privedeni zbog pronalaska oko 420 kilograma bakarnih tabli koje se sumnja da su ukradene iz jedne firme koja se bavi ispitivanjem ruda. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti zbog neobičnosti slučaja i količine pronađenog materijala.


Pronađene ukradene bakarne table



Policija je zaustavila vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao D.P., dok je A.A. bio suvozač, a prilikom pretresa vozila pronađene su ukradene bakarne table u gepeku.

Ova neobična situacija je iznenadila i samu policiju, ali je brzom intervencijom uspela da otkrije ovaj slučaj prikrivanja.


Određeno zadržavanje do 48 sati



Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka ovog roka, uz krivičnu prijavu, privedeni su tužiocu. Očekuje se dalji razvoj događaja i suđenje za ovo krivično delo.

Ovaj slučaj predstavlja još jedan primer uspešne akcije policije u borbi protiv kriminala, a pronađeni predmeti će biti vraćeni vlasniku, čime se potvrđuje efikasnost rada nadležnih organa u rešavanju ovakvih slučajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading