VOZILA POTPUNO UNIŠTENA: Devojka se zakucala u Audi - užas u Temerinu!

Autor:

Hronika

22.12.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Audi se posle sudara zakucao u električni stub.

VOZILA POTPUNO UNIŠTENA: Devojka se zakucala u Audi - užas u Temerinu!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas u Temerinu.

Devojka se svojim automobilom marke "golf" koji se kretao velikom brzinom naletela iz sporedne ulice na vozača "audija".

Audi se posle sudara zakucao u električni stub.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozač audija iz Temerina, samo pukom srećom je prošao bez povreda.

Na svu sreću niko u ovom udesu nije teže povređen, ali su vozila pretrpela ozbiljnu štetu.

Podsetimo, žena, I.S. (58) iz Novog Sada, poginula je u saobraćajnoj nesreći pre mesec dana, koja se dogodila na putu Temerin-Sirig, kada je automobil marke "jugo" kojim je upravljao B. Ž. (83) steteo sa puta i udario u betonski deo mosta, te se nakon toga isprevrtao.

U ovoj nesreći koja se, kako je objaviljeno, teške povrede zadobio je vozač dok su dva putnika iz vozila lakše povređena.

- Sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, te sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je udario u betonski deo mosta usled čega se nekoliko puta prevrnuo - objasnio je izvor upoznat sa slučajem i dodao:

- Usled prevtranja automobila, žena koja je sedela na mestu suvozača, ispala je iz vozila. Sumnja se da je tom prilikom zadobila povrede usled kojih je ubrzo preminula. Njeno telo pronađeno je van vozila. Na zadnjem sedištu "juga" bila su dva putnika i ona su, srećom lakše povređena - rekao je sagovornik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading