"AUDIJEM" POKOSIO PEŠAKA, NIJE MU BILO SPASA! Užas u Nišu - čovek izdahnuo na licu mesta!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

17.12.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na mestu nesreće i u toku je uviđaj.

"AUDIJEM" POKOSIO PEŠAKA, NIJE MU BILO SPASA! Užas u Nišu - čovek izdahnuo na licu mesta!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Večeras oko 18 sati, još neidentifikovani pešak izgubio je život u tragičnoj nesreći na Bulevaru Nemanjića u Nišu, kada ga je automobil marke "audi" udario dok je prelazio pešački prelaz.

Do nesreće je došlo nedaleko od tržnog centra "Zona 1", kod broja 64, a svedok Dragan Nakić, koji se nalazio na suprotnoj strani bulevara, opisao je trenutak nesreće: "Čuo sam veoma jak udarac i pogledao u tom pravcu. Video sam kako iz belog vozila izlazi vozač i viče: 'Zovite Hitnu pomoć!' To je ponovio nekoliko puta. Nisam prilazio mestu nesreće, mučno mi je bilo."

Na licu mesta i dalje je prisutna ekipa Hitne pomoći, dok su se vozila policije brzo odazvala pozivu i pristupila uviđaju. Radi obavljanja uviđaja, policija je privremeno zaustavila saobraćaj u traci u kojoj se nesreća dogodila.

Telo pešaka prekriveno je crnom plastičnom kesom na kolovozu pored belog "audija". Identitet pešaka još uvek nije potvrđen, a informacije o vozaču i okolnostima nesreće biće poznate nakon završetka policijskog uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading