POGLEDAJTE KAKO JE MONSTRUM IZ PRAGA UNEO ČITAV ARSENAL ORUŽJA U STUDENJAK - URADIO SVE KAO I KOSTA KECMANOVIĆ! Ovo nikome nije palo na pamet - monstrumi ovako prošli neopaženo!

Autor: T. Vasiljević

Hronika

22.12.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kecmanović je znao da neće biti upadljiv samo ukoliko se u školi pojavi onako kao i svaki učenik te ustanove, na isti način ušunjao se i češki monstrum.

POGLEDAJTE KAKO JE MONSTRUM IZ PRAGA UNEO ČITAV ARSENAL ORUŽJA U STUDENJAK - URADIO SVE KAO I KOSTA KECMANOVIĆ! Ovo nikome nije palo na pamet - monstrumi ovako prošli neopaženo!

Foto: shutterstock, twitter/printscreen/@musakayrak, Privatna arhiva

Srpski dečak ubica, Kosta Kecmanović, uticao je na bolesne umove širom sveta, s obzirom na to da se nakon njegovog počinjenog masakra, svet suočava sa još dva masovna ubistva koja su zaprepastila sve.

Naime, kako smo ranije pisali, Kecmanović je bio uzor ruskoj devojčici Alini (14), da bi sada češki student uradio sve po istom modelu, ugledajući se na četrnaestogodišnjakinju, koja je početkom decembra otvorila vatru u školi u Brjansku u Rusiji, ubivši dve osobe i ranivši petoro.

Jezive sličnosti otvorile su niz pitanja, s obzirom na to da je David Kozak neopaženo prošao sa čitavim arsenalom oružja, na sličan način kao što je to učinio i Kecmanović.

Naime, Kecmanović je znao da neće biti upadljiv samo ukoliko se u školi pojavi onako kao i svaki učenik te ustanove. Sa rancem na leđima, niko nije ni slutio šta se dečaku ubici mota po glavi.

Češki student po istom modelu, pojavio se u studenjaku sa sve koferom, ali ne koferom napunjenim stvarima i knjigama, već čitavim arsenalom oružja, koje mu je poslužilo da ostvari svoj pakleni plan. 

Neupadljiv, ovaj student uneo je oružje, a da to niko nije ni primetio sve dok nije zapucao na nesrećne ljude koji su se našli u trenutku stravične pucnjave i bili meta pomahnitalog muškarca.

Krivac za najgore masovno ubistvo u istoriji Češke imao je dozvolu za nošenje oružja, a do sada nikada nije došao u sukob sa zakonom.

Podsetimo, David Kozak je navodno na društvenoj mreži Telegram izjavio da će počiniti masakr na univerzitetu i da bi mogao da se ubije. Pisao je na ruskom, a istakao je da ga je inspirisala Alina Afanaskina, 14-godišnjakinja koja je početkom decembra otvorila vatru u školi u Brjansku u Rusiji, ubivši dve osobe i ranivši petoro. 

David je navodno pisao da nije ubila dovoljno ljudi i da će on, navodno, pisao, pokušati to da popravi.

- Mnogo mi je pomogla - navodno je na Telegramu napisao Dejvid i dodao da je oduvek želeo da nekoga ubije.

Četrnaestogodišnjakinji uzor je bio Kosta Kecmanović, koji je uleteo naoružan u školu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading