BOLNE REČI OCA UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ TERAJU SUZE NA OČI: "Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš, sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne"

Autor:

Hronika

22.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolne reči oca ubijene Ivane Krivokapić

BOLNE REČI OCA UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ TERAJU SUZE NA OČI: "Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš, sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne"

Foto: facebook.com

"Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš. Evo sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne. U mom srcu sve je isto ..tu si.." Ovim potresnim rečima oglasio se Slobodan Krivokapić, otac svirepo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je pre godinu dana pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a njen ubica Jetmir Gočaj (24) je još uvek bekstvu.

- Vreme ne postoji koje bol sklanja, niti vreme može ukloniti ono što noću srce sanja. Želje su jedno, ali stvarnost je nešto drugo. Čak ni realnost nema moć da ugasi tu želju. Ona se sama rađa i sama umire. Možda ponekad i preživi. Vole te mama, Fiki i tata - napisao je otac ubijene devojke.

Braća su pronašla telo Ivane Krivokapić 24. decembra, nakon što im se nije javljala na telefon. Prvobitno se sumnjalo na sumnjivu smrt, ali obdukcija nakon nedelju dana je pokazala da je devojka ubijena.

Osumnjičeni za ubistvo Ivanje je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Pretpostavlja se da je Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Ivanu Krivokapić, s kojom je bio u emotivnoj vezi, a motiv se veruje da je bio ljubomora.

Tužilaštvo je navelo da je Jetmir boravio u Ivaninom stanu 12 dana pre ubistva, a kobnog dana je došlo do svađe tokom koje ju je ugušio rukama, stežući nos i usta dok nije preminula. Nakon ubistva, zaključao je stan i poneo ključ sa sobom, napustivši državu istog dana.

Međunarodna poternica za Jetmirom je raspisana tri dana nakon saopštenja da je osumnjičeni, ali je on već prvog dana napustio državu. Iako je imao više od 20 dana da osmisli plan bekstva, uspešno je izbegao hapšenje.

Prema informacijama crnogorskih medija, policija nije pronašla Jetmira na njegovoj adresi u Crnoj Gori.

Gočaj, koji je planinarski vodič iz sela Vusanje kod Gusinja, upoznao je Ivanu na jednoj od planinarskih tura. S obzirom na njegovo poreklo iz Albanije i poznavanje planina, postojale su različite teorije o mestu gde bi mogao da se skriva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading