HAOS NA PEŠAČKOM PRELAZU KOD HOTELA MOSKVA: Muškarac izašao iz kola, pa pesnicama udarao ženu jer je prešla ulicu na zeleno svetlo

Autor:

Hronika

21.12.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na pešakinju ispred Hotela Moskva

HAOS NA PEŠAČKOM PRELAZU KOD HOTELA MOSKVA: Muškarac izašao iz kola, pa pesnicama udarao ženu jer je prešla ulicu na zeleno svetlo

Foto: shutterstock

Večeras, oko 19 časova, ispred Hotela Moskva, dogodio se incident koji je šokirao prolaznike.

Naime, jedan čovek je fizički nasrnuo na ženu koja je prelazila pešački prelaz, ignorišući crveno svetlo na semaforu. Očevidac koji je bio prisutan opisao je situaciju kao veoma uznemirujuću, navodeći da je žena reagovala vikom, pokušavajući da skrene pažnju nasilniku na njegovo nepropisno ponašanje.

Međutim, umesto da se povuče, napadač je izleteo iz svog vozila i brutalno napao ženu pesnicama.


**Reakcija prolaznika**



Srećom, situacija se brzo smirila zahvaljujući hrabrim prolaznicima koji su odreagovali. Naime, vozači iz drugih automobila su odmah intervenisali, izlazeći iz svojih vozila i sprečavajući napadača da nastavi sa nasiljem.

Iako je napadač uspeo da se vrati u svoje vozilo i pobegne sa mesta događaja, reakcija prolaznika je svakako zaslužila pohvalu. Njihova brza reakcija i hrabrost su sprečile da se incident završi još tragičnije.


**Reakcija javnosti**



Nakon što je vest o ovom incidentu dospela u javnost, mnogi su izrazili ogorčenje i osudu ponašanja napadača. Pitanja o bezbednosti pešaka na gradskim ulicama ponovo su postavljena, a građani su istakli važnost solidarnosti i brze reakcije u situacijama kao što je ova. Takođe, reakcija prolaznika koji su pritekli u pomoć ženi je naišla na pohvale i podršku javnosti.


Ovaj incident nas podseća da je važno da kao društvo budemo ujedinjeni u borbi protiv nasilja i da reagujemo kada god primetimo nepravilnosti i opasne situacije. Solidarnost i brza reakcija su ključne kako bismo zajedno stvorili sigurnije okruženje za sve građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading