"ĐILAS ME PLAĆA 100 EVRA MESEČNO, MARINIKA 50"! Saslušan osumnjičeni za napad na direktora RZS: Palo priznanje, evo šta mu se stavlja na teret!

Autor:

Hronika

20.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni pozvan da iznese svoju odbranu, ako to želi. Potvrdio je da je bio na protestu.

"ĐILAS ME PLAĆA 100 EVRA MESEČNO, MARINIKA 50"! Saslušan osumnjičeni za napad na direktora RZS: Palo priznanje, evo šta mu se stavlja na teret!

Foto: Printskrin

Dragoslav Milojević (20) iz Jagodine, jedan od dvojice mladića koji su fizički napali direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića ispred zgrade Republičke izborne komisije tokom protesta opozicije, u policiji je priznao da su mu lideri koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas i Marinika Tepić platili da izaziva nerede, nezvanično saznaje Republika.

Milojević je saslušan, a kada je upitan da li je maltretiran od strane bilo koga, okrivljeni odgovara: “U utorak oko 00.00 časova dok sam bio na ulici neko me je udario u glavu nekim predmetom, a kada me je policija privela, niko me nije maltretirao”.

Osumnjičeni pozvan da iznese svoju odbranu, ako to želi. Potvrdio je da je bio na protestu, ali ne može da se seti zašto je to uradio.

- Ne mogu da se setim toga da li sam drmao zaštitnu kapiju na ulazu u zgradu RIK-a - rekao je osumnjičeni, saznaje nezvanično Republika.

Rekao je da ga plaća Đilas 100 evra mesečno, a Marinika 50 evra mesečno  da učestvuje na protestima i radi za njih. Kako kaže, novac im daju na ruke u prostorijama stranke.

- Ne dobijam instrukcije da pravim nerede na protestima, ali oni mene plaćaju. Plaćaju me unutar stranke, a imam informacije i da mnoge druge članove i studente plaćaju, ali ne znam tačno u kojim iznosima - rekao je osumnjičeni saznaje nezvanično Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

20.12.2023 17:03

Djilas svadja ovaj napaceni narod.

Milan

20.12.2023 17:05

Đilas je prevarant koji vara narod.