MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA ŠOKIRALA SVE! Miljana sređuje stan nadajući se da će joj sin izaći na slobodu!

Autor:

Hronika

20.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je Vladimiru Kecmanoviću predložilo kaznu od 12 godina zatvora, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike streljane u koju je Kosta odlazio po tri godine.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA ŠOKIRALA SVE! Miljana sređuje stan nadajući se da će joj sin izaći na slobodu!

Foto: Republika.rs, Facebook

Miljana Kecmanović

Miljana Kecmanović, koja je optužena da je na metku "Češke zbrojevke" koji je ispaljen kobnog 3.maja pronađen njen neosporni DNK trag, renovira stan za povratak svog sina iako ne zna da li će on ikada napustiti kliniku!

Nakon što je protiv Kostine majke podignuta optužnica, njoj je određena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svojim sinom, te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Kako saznaje Republika, otkad je Miljani zabranjeno da komunicira sa sinom, ona je odlučila da svoje slobodno vreme provodi spremajući stan i njegovu sobu.

- Miljana živi u nadi da će Kosta ubrzo ponovo biti u porodičnom domu u kojem je odrastao, zajedno sa njom, te upravo zbog toga, ona ide u stan i renovira ga. Redovno se iza zatvorenih vrata mogu čuti radovi, bušilice, čekići.. Svima je jasno da ona njega brani, iako je monstrum - objašnjava sagovornik.

Reporteri Republike su pre nekoliko dana bili u zgradi u kojoj su do 3. maja živeli Kosta Kecmanović, njegova mlađa sestra, Vladimir i Miljana i tada su zatekli tragove cipela, kao i prazno sanduče što dokazuje naša saznanja. 

- Farbali su vrata, Miljana je dolazila u stan, uzimala neke stvari, dođe povremeno tu. Ne viđamo je, zadrži se par sati, pa je verovatno, dok je sama odlučila da sredi porodični dom. Njima je imovina blokirana, pa ne verujemo da sređuje stan kako bi ga prodala, već da ga promeni kako se ne bi sećala vremena dok je živela tu sa Kostom - kazala je tada komšinica.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv oca i majke Koste Kecmanovića.

Otac maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Vladimir Kecmanović, optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti. Prema optužnici, sumnja se da je Kecmanović obučavao dete kako da rukuje oružjem, kao i da nije obezbedio uslove za čuvanje vatrenog oružja.

Tužilaštvo je Vladimiru Kecmanoviću predložilo kaznu od 12 godina zatvora, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike streljane u koju je Kosta odlazio po tri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Posmatrac5

20.12.2023 18:35

Treba li neko krivicno da odgovara zbog proganjanja gospodje Kecmanovic?

Odgovori 12 10
Seka

20.12.2023 22:51

@Posmatrac5 - Zena ne moze ziva u zemlju, nedaj Boze nikom ovakvu tragediju

Odgovori 4 10
Ucitelj

20.12.2023 20:34

Treba ta gospodja da odgovara sto je svog sina pretvorila u manijaka,ubicu,zbog psihopatskog vaspitanja treba u dozivotni zatvor.To bi bio pirmer za roditelje.

Odgovori 14 10
Sara

20.12.2023 22:45

Sta misliti nakon ovog procitanog, prvo majka ga brani, sprema mu sobu, ocekuje ga brzo, a onda renovira stan da ju ne podseca na njega!!! Ima li to dvoje smisla, zajedno!!????

Odgovori 14 7