OGLASILI SE IZ BEOGRADSKOG VRTIĆA U KOJEM JE PREMINUO MALIŠAN! Dan nakon velike tragedije sve pusto - svi potreseni nesrećom (FOTO/VIDEO)

Autor: A. Grujić / T. Vasiljević

Hronika

20.12.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je spavao, probudio se i počeo da povraća, nakon čega je preminuo. Ekipa portala Republika.rs otišla je na lice mesta, nakon čega smo stupili u kontakt sa objektima ove ustanove.

OGLASILI SE IZ BEOGRADSKOG VRTIĆA U KOJEM JE PREMINUO MALIŠAN! Dan nakon velike tragedije sve pusto - svi potreseni nesrećom (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Velika tragedija dogodila se juče u Beogradu kada je dečak star godinu dana preminuo u vrtiću "Šećerko" na Novom Beogradu.

Mališan se probudio i počeo da povraća, a kako smo saznali, preminuo je oo 13 časova u prostorijama vrtića.

Reporter portala Republika.rs je i danas na licu mesta, međutim,u dvorištu ustanove nema nikoga. Kod ulaza u vrtić naišli smo na nekoliko dečjih kolica, ali niko ne otvara.

 

 

U jednom momentu, naišla je jedna od radnica vrtića, međutim, nije želela ništa mnogo da komentariše o slučaju.

- Velika je tragedija, ali ne zna se još ništa. Čekamo zvanično saopštenje direktorice - rekla je kratko radnica vrtića za portal Republika.rs.

Međutim, ekipa portala Republika.rs pokušala je da stupi u kontakt sa objektima u okviru Predškolske ustanove "11.april", ali nismo uspeli da dobijemo mnogo informacija.

- Mi smo objekat za sebe, nemamo dodirnih tačaka sa objektom u kojem se desilo to što se desilo. Iz tog razloga, nemam nikakve informacije, niti mogu bilo kakve informacije da Vam dam - rekli su nam iz jednog vrtića koji je deo ove predškolske ustanove, nakon čega smo kontaktirali sa radnicima objekta u kojoj se tragedija dogodila.

- Nemamo komentar - rekli su vrlo kratko i jasno, nakon čega su spustili slušalicu.

Podsećamo, dečak je preminuo oko 13 časova u prostorijama vrtića "Šećerko", naloženi su obdukcija i toksikološke analize. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading