ČUPAO I GURAO ŽENU KROZ CELU DALMATINSKU ULICU: Prolaznica snimila sve

Autor:

Hronika

19.12.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici često na društvenim mrežama šire fotografije, video i audio snimke i različite dokaze nasilja nad ženama.

ČUPAO I GURAO ŽENU KROZ CELU DALMATINSKU ULICU: Prolaznica snimila sve

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nasilje nad ženama je nažalost sve učestalije, sve više ima slučajeva kada muškarci maltreturaju žene na očigled drugih. Očevici često na društvenim mrežama šire fotografije, video i audio snimke i različite dokaze nasilja nad ženama.

Ova priča se dogodila se dogodila u centru grada u Dalmatinskoj ulici kada je muškarac na sred ulice maltretirao, čupao i gurao ženu, očigledno ne obraćajući pažnju da li ga neko vidi. Jedna prolaznica je snimila audio gde se čuje vrištanje žene koja je maltretirana.

- Upravo se nešto jako ružno dogodilo, ulici Dalmatinskoj kroz celu ulicu čovek je čupao ženu i gurao je. Kako sam čula ona ga je mnogo puta pitala šta se dogodilo on ništa nije rekao. Nisam Uspela da snimim ni slikam ali imam glasovnu poruku. Ako može neko neka reaguje ovo je užas - navela je jedna korisnica društvene mreže Instagram koja je poslala dokazni materijal na Instagram stranicu serbialive_beograd.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Poruka korisnice Instagrama

Audio snimak možete odslušati na Instagram stranici serbialive_beograd gde možete čuti sve ove navode.

Korisnica je uputila apel da se reaguje na ovaj incident i iskazala zgrožavanje nad ovom situacijom.

Nasilje nad ženama i porodično nasilje je očigledan problem i apeluje se na žene da svaki vid nasilja prijave nadležnim službama koje reaguju u najkraćem roku.

Oštećena lica imaju pravo na status posebno osetljivog svedoka, pravo na punomoćnika o trošku države, obaveštavaju se ko su stranke u postupku, kako izgleda svaka faza postupka, objašnjenje pravnih termina, kojim organizacijama dalje mogu da se jave ukoliko im je potrebna psihosocijalna podrška, bez diskriminacije po bilo kom osnovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading