SUTRA BEZ VODE CENTAR GRADA: Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" upozoravaju da pripremite zalihe

Autor:

Vesti

19.12.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće

SUTRA BEZ VODE CENTAR GRADA: Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" upozoravaju da pripremite zalihe

Foto: pexels.com

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Starom gradu, sutra od 9 do 14 sati bez vode će ostati pojedini potrošači na teritoriji ove opštine.

Vode neće biti u sledećim ulicama: Terazije (parna strana do broja 34), Knez Mihailovoj (od Obilićevog venca do Sremske), Sremskoj i Maršala Birjuzova (od Carice Milice do Sremske).

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za sve dodatne informacije, potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Da podsetimo, u ovoj beogradskoj opštini traje još danas prijava za besplatne novogodišnje paketiće koji se dodeljuju deci uzrasta do 12 godina.

Prijave traju svakog radnog dana od 8 do 20 časova, kao i svake subote od 10 do 16 časova, do 20. decembra, u Uslužnom centru opštine, gde se ulazi iz Nušićeve ulice.

Mogućnost prijave imaju svi roditelji ili staratelji sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”, kao i roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu ili predškolsku ustanovu na teritoriji opštine. Pravo na pakateić imaju deca uzrasta od 0 do 12 godina - rekla je Tanjugu Dragica Rajković, ispred Uslužnog centra GO Stari grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading