UKINUT PRITVOR HIRURGU IZ ZEMUNA KOJI JE PRETUKAO SUPRUGU: Do daljnjeg će nositi nanogicu

Autor:

Hronika

19.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postupak se nastavlja sredinom januara.

UKINUT PRITVOR HIRURGU IZ ZEMUNA KOJI JE PRETUKAO SUPRUGU: Do daljnjeg će nositi nanogicu

Foto: Društvene mreže

Hirurgu Nikola O, koji je optužen da je u januaru ove godine u porodičnoj kući u Zemunu tukao suprugu I. O, Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo je juče pritvor i zamenio nanogicom.

On se nalazi u stanu, a dozvoljene su posete dece, familije i prijatelja, dok sa suprugom i dalje neće imati kontakt jer je na snazi mera zabrane prilaska i komunikacije.

I. O. se, podsetimo, nije se pridružila krivičnom gonjenju, niti je istakla imovinsko pravni zahtev.

Kada je pozvana da svedoči, izjavila je da ne želi. Obratila se sudu da je dosta vremena prošlo od događaja, da N.O. fali deci, da deca pate zbog njegovog odsustva i dugog boravka u pritvoru, da smatra da je ovo vreme provedeno u pritvoru sasvim dovoljno i da svi mogu da nastave da žive normalno i da zajednički brinu o deci.

Oštećena, koja inače ima status posebno osetljivog svedoka u ovom postupku, je kazala da su ona i optuženi imali dovoljno vremena da razmisle o svemu, te su odlučili da sve urade u interesu njihove dece, dodajući da samo želi “da se ova agonija završi”, piše Telegraf.

Inače, na jučerašnjem suđenju ispitana su dva svedoka, jedan policajac kojeg je predložilo tužilaštvo i kum optuženog kojeg je predložila odbrana. Veštaci su na jednom od prethodnih suđenja naveli da je N.O. bila bitno smanjena uračunljivost u trenutku izvršenja dela.

N. O. bio je u pritvoru od 1. februara.

Postupak se nastavlja sredinom januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading