LAŽNO SE PREDSTAVILI KAO POLICIJACI, PA TRAŽILI MILION DINARA! Podnet optužni predlog protiv Beograđana zbog iznude!

Autor:

Hronika

06.12.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je juče Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo optužni predlog protiv B.C. (1985) iz Beograda i I.T. (1988) iz Beograda, zbog postojanja opravdane sumnje da su kao saizvršioci pokušali da izvrše krivično delo iznuda.

LAŽNO SE PREDSTAVILI KAO POLICIJACI, PA TRAŽILI MILION DINARA! Podnet optužni predlog protiv Beograđana zbog iznude!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Oni se sumnjiče da su 11. jula 2020. godine u Zemunu pokušali da pretnjom prinude oštećenog S.S. da im preda iznos  koji prelazi iznos od 450.000 dinara, tako što su došli do stana u kom oštećeni stanuje, te su se nakon što je svedok B.S. otvorila vrata, lažno  predstavili kao policijski službenici iz odeljenja za narkotike, nogom sprečili svedoka da zatvori vrata, a kada je do vrata došao oštećeni  istom rekli da im duguje 1.050.000 dinara.

Kada ih je oštećeni pitao ko su oni, okrivljen počeli da se udaljavaju od stana govoreći oštećenom "Platićeš mi ti to", te su oštećenog nakon nekoliko dana pozvali telefonom i rekli mu da mora da vrati pare inače će ga iseliti iz Beograda i da će se ceo život okretati za sobom.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima te da ih osudi na kazne zatvora u trajanju od po ne manjem od jedne godine i šest meseci, kao i da okrivljenima izrekne i mere bezbednosti Zabrana približavanje komunikacije sa oštećenim u trajanju od tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading