ODBAČEN SUDSKI POSTUPAK PROTIV BRAJANA VOLŠA! Rođaci povukli čudan potez, ništa od suđenja!

Autor:

Hronika

09.11.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od tri sudskih postupaka protiv Brajana Volša, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Ane Volš iz Beograda, odbačen je tokom ove nedelje.

ODBAČEN SUDSKI POSTUPAK PROTIV BRAJANA VOLŠA! Rođaci povukli čudan potez, ništa od suđenja!

Foto: youtube.com/printscreen

Sudski postupak trebao je da se održi na ostavinskom sudu u Plimutu, Masačusets, zbog sumnje da je Volš uništio testament svog oca i proneverio stotine hiljada dolara nasledstva.

Ipak, slučaj je odbačen u ponedeljak "na zahtev obe strane", prema zapisima suda.

Rođaci Volša, koji su pokrenuli tužbu u decembru 2018, su izjavili da ne žele dalje trošiti novac na slučaj, smatrajući da čak i ako bi pobedili, ne bi mogli povratiti uloženi novac.

Volš je optužen za uništavanje testamenta svog preminulog oca, dr. Tomasa Volša, kojim ga je suštinski isključio iz nasledstva. Takođe je prodavao očevu umetnost, tepihe, nakit i automobil, kako pokazuju sudski dokumenti, a proces suđenja se odugovlačio gotovo pet godina.

Sva imovina Brajana Volša je zaplenjena tokom leta dok se branio od optužbi za ubistvo svoje supruge Ane Volš 1. avgusta ove godine, kao i odgovornosti za nestanak njenog tela.

U zahtevu za odbacivanje ostavinskog predmeta ističe se da bi trošenje imovine na pokrivanje sudskih taksi tokom suđenja bilo beskorisno.

- Čak i u slučaju uspeha na sudu, to bi ih samo financijski opteretilo, bez mogućnosti povrata sredstava koje je Brajan Volš prethodno preuzeo - dodaje se u zahtevu.

U međuvremenu, slučaj ubistva protiv Volša je odložen prošle nedelje i pomeren za januar 2024, dok dve strane čekaju rezultate DNK analize iz nezavisne laboratorije.

Policija je pronašla testeru za metal u kontejneru, zajedno sa nekim Aninim ličnim stvarima, što je deo spiska dokaza u slučaju ubistva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading