KOLAPS NA PRUZI BELA REKA-BARAJEVO! Požar progutao lokomotivu - "Srbija voz" se HITNO oglasio!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

19.12.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet vatrogasaca sa tri vozila odmah su reagovali na poziv za pomoć i uputili se na mesto događaja.

KOLAPS NA PRUZI BELA REKA-BARAJEVO! Požar progutao lokomotivu - "Srbija voz" se HITNO oglasio!

Foto: Srpski telegraf

Saopšteno je da je danas, od 7.30 časova, došlo do prekida saobraćaja vozova na deonici Bela reka - Barajevo.  Razlog ovog prekida je požar koji je izbio na lokomotivi, prema nezvaničnim informacijama.

Na sreću, na licu mesta je brzo reagovalo devet vatrogasaca sa tri vozila i uspeli su da lokalizuju požar. Međutim, prema poslednjim informacijama od 9.19 sati, intervencija je i dalje u toku.


Ovaj incident izazvao je značajne probleme u saobraćaju, kako za putnike tako i za prevoz tereta. Barska pruga je važna saobraćajnica, a prekid na ovoj deonici će sigurno prouzrokovati kašnjenja i nevolje za mnoge putnike i prevoznike tereta.

Barska pruga, koja povezuje Belu reku i Barajevo, danas je postala poprište nezgode koja je izazvala prekid saobraćaja. 

Devet vatrogasaca sa tri vozila odmah su reagovali na poziv za pomoć i uputili se na mesto događaja. Njihova brza reakcija omogućila je da se požar lokalizuje i spreči dalje širenje vatre. Međutim, i nakon što je požar stavljena pod kontrolu, situacija na terenu zahteva dodatne mere opreza i pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading