PRVA FOTOGRAFIJA JEZIVOG SUDARA VOZA I AUTOMOBILA! Vozilo u potpunosti smrskano! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.12.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu kod pružnog prelaza Kozjak učestvovali su voz i jedno putničko vozilo.

PRVA FOTOGRAFIJA JEZIVOG SUDARA VOZA I AUTOMOBILA! Vozilo u potpunosti smrskano! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC/Vladimir Lukic

Danas, oko 18 časova, došlo je do stravične saobraćajne nesreće, nedaleko od Šapca, tačnije, kod sela Kozjak, na pružnom prelazu kada je došlo do sudara voza i automobila marke ''mercedes'' koji je pokušao da pređe prugu, ali je u tom trenutku naišao voz. Radi se o neobeleženom pružnom prelazu bez rampe.

Udes je bio jeziv, a vozač automobila je samo pukom srećom prošao bez povreda, dok je njegov automobil havarisa. Prema fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, jasno se vidi da je sudar bio užasan, a da je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta.

 

 

Meštani koji žive u blizini ovog pružnog prelaza navode da je on nepregledan i da su nesreće na istom veoma česte. Ovaj put, na sreću, nije bilo ljudskih žrtava, ali je nesreća izazvala veliki strah među lokalnim stanovništvom.

Izuzetno je srećna okolnost što je vozač automobila prošao bez povreda u ovoj strašnoj nesreći. Sudar između voza i automobila marke ''mercedes'' mogao je da ima mnogo tragičnije posledice, ali je vozač, na sreću, iz automobila izašao nepovređen.

Podsetimo, pre samo četiri dana došlo je do užasne tragedije na železničkoj stanici u Beogradu, ispod Pančevca, kada je poginula jedna osoba.

Tačan uzrok smrti i dalje nije poznat, istragom će se utvrditi šta se dogodilo.

Prema jednoj verziji koja "kruži" internetom, automatska vrata voza su uhvatila jaknu, te je nesretni čovek završio pod vozom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading