POZNAT IDENTITET POGINULOG VOZAČA KOD VELIKE PLANE! Voz udario auto, pa ga gurao više metara - HTEO DA ZAOBIĐE SPUŠTENU RAMPU! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.11.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila marke "Citroen Xsara" Lj. M. (74) izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se desila kada ga je voz udario na pružnom prelazu kod Velike Plane

POZNAT IDENTITET POGINULOG VOZAČA KOD VELIKE PLANE! Voz udario auto, pa ga gurao više metara - HTEO DA ZAOBIĐE SPUŠTENU RAMPU! (FOTO)

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIC, Shutterstock

Nesreća se dogodila oko 9 sati na pružnom prelazu između Velike Plane i Markovca kada je putnički voz sudario s vozilom. Automobil je pokušavao da izbegne rampu koja je u trenutku nesreće bila spuštena.

Taj pružni prelaz je obezbeđen automatskim branicima, sa odgovorajućom signalizacijom, koji su u trenutku nesreće bili ispravni. Rampe su, kako se navodi, bile spuštene kada je Lj.M. pokušao da pređe pružni prelaz. Ne znam šta ga je nateralo da to uradi ali eto ... - rekao je za Informer jedan od meštana Starog sela kod Velike Plane odakle je inače i nastradali vozač. 

 

 

On je doda da je voz nakon udarca više metara gurao automobil, kao i da srećom niko osim nastradalog vozača nije bio u vozilu, inače bi i on nastradao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading