PUCAČ GOJKO IZ SKADARLIJE OSTAJE IZA REŠETAKA: Teško ranio radnika obezbeđenja!

Autor:

Hronika

15.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U postupku osumnjičeni ima pravo da uloži žalbu krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja.

PUCAČ GOJKO IZ SKADARLIJE OSTAJE IZA REŠETAKA: Teško ranio radnika obezbeđenja!

Foto: Facebook

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je danas rešenje kojim je potvrđeno prethodno rešenje o pritvoru za Gojka Đ. (31). Pritvor mu je određen pre dva dana, a prema novom rešenju, on može biti zadržan u pritvoru najduže 30 dana od dana lišenja slobode.

Razlozi za određivanje pritvora su opasnost od bekstva i postojanje osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela ili dovršavanja pokušanog krivičnog dela.


Gojko Đ. se tereti za izvršenje krivičnog dela "teško ubistvo u pokušaju" nakon što je, prema optužnici, 3. decembra u jednom restoranu u Skadarskoj ulici ispalio više hitaca iz pištolja, nanoseći teške telesne povrede radniku obezbeđenja D.K. Pomenuto je i da je u trenutku izvršenja ovog dela nosio pištolj bez odobrenja.

U postupku ima pravo da uloži žalbu krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading