ŠPANSKA POLICIJA UHAPSILA SRPSKOG NARKO-DILERA (28): U koferima pronašli 23 kilograma kokaina vrednosti skoro 2 miliona EVRA!

Autor:

Hronika

15.12.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su policajci otvorili kofere i torbe koje su osumnjičeni odbacili prilikom bega, unutra su pronašli 18 paketa upakovanih u celofan i obmotanih selotejp trakom.

ŠPANSKA POLICIJA UHAPSILA SRPSKOG NARKO-DILERA (28): U koferima pronašli 23 kilograma kokaina vrednosti skoro 2 miliona EVRA!

Foto: printscreen/ultimahora.es

Policija je u Madridu zaplenila 23 kilograma kokaina u okrugu San Blas-Kaniljehas, čija vrednost iznosi 1,8 miliona evra, i uhapsila opasnog narko-dilera, inače državljanina Srbije (28).

Spektakularna akcija španske policije izvedena je u utorak oko 19 sati, kada su lokalni policajci iz San Blas-Kaniljehasa, vršeći preventivnu patrolu u ulici Belfast, primetili dve sumnjive osobe.

Dvojica muškaraca su izašla iz vozila "mercedes" A klase, noseći dva kofera i sportsku torbu. Oni su se jako čudno kretali, vrlo oprezno, okretali su se za sobom i nonstop gledali levo, desno - prenose španski mediji.

Policajci su rešili da zaustave mušakrce i da ih legitimišu, međutim oni su se dali u beg čim su ugledali službenike.

- Dvojica muškaraca su se razbežali na različite strane, a torbu i kofere su bacili. Policajci su odmah zatražili pojačanje i u poteri su uspeli da sustignu jednog od odbeglih muškaraca. Proverama je utvrđeno da se radi o čoveku srpske nacionalnosti koji se dovodi u vezu sa trgovinom drogom velikih razmera. Druga osoba je uspela da pobegne i agenti nisu još uvek uspeli da je lociraju - opisuju mediji dramu koja se odrigrala prilikom hapšenja.

Nakon što su policajci otvorili kofere i torbe koje su osumnjičeni odbacili prilikom bega, unutra su pronašli 18 paketa upakovanih u celofan i obmotanih selotejp trakom.

- Na paketima je bio zalepljen i logo sa natpisom "Huan Valdes", što je čuvena kolumbijska marka kafe, i fotografijom konja pored čoveka. Pored toga, zaplenjena je i mašina za vakumiranje i razni drugi pribor koji se koristi za pakovanje i razmeravanje narkotika - objašnjavaju izvori i dodaju da je ukupna težina zaplenjenog kokaina 23,13 kilograma.

Takođe, policija je odnela i automobil "mercedes" koji su koristili osumnjičeni.

- Auto je poslat na veštačenje - dodali su.

Kako navode iz madridske policije, osoba koja je uspela da pobegne agentima opisana je kao mladić star između 25 i 30 godina, obučen u sportsku odeću.

Sumnja se da osumnjičeni pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi koja se bavi trgovinom drogom - kažu izvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading