HOROR! DAVID IZMASAKRIRAO BABU NA NJEN ROĐENDAN, PA REKAO DA SE NE SEĆA: Najjeziviji zločin potresao Beograđane - žena umrla u najgorim mukama!

Autor: T.V.

Hronika

15.12.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dudić je priveden pred sud zbog optužbi da je mučio svoju baku pre nego što ju je zverski ubio, a potom joj iskopao oči.

HOROR! DAVID IZMASAKRIRAO BABU NA NJEN ROĐENDAN, PA REKAO DA SE NE SEĆA: Najjeziviji zločin potresao Beograđane - žena umrla u najgorim mukama!

Foto: Printscreen

Viši sud u Beogradu doneo je presudu Davidu Dudiću (24), koji je osuđen na psihijatrijsko lečenje zbog jezivog zločina koji je šokirao javnost pre dve godine.

Brutalni napad dogodio se na rođendan nesrećne žrtve, 70-godišnje Desanke Dudić, koja je bila žrtva unuka koji je došao u porodični dom u naselju Kotež.

David Dudić je priveden pred sud zbog optužbi da je mučio svoju baku pre nego što ju je zverski ubio, a potom joj iskopao oči. Incident se desio tokom posete baki i njenom nepokretnom sinu, bratu osuđenika.

- Išao sam ka zgradi i na jednoj od zgrada video sam grafit "gas". Kada sam došao do zgrade, vrata su bila zaključana i sačekao sam da mi baba otvori vrata. U svojoj glavi sam umislio da je svuda gas i da će neko da me otruje. Hteo sam da otvorim prozor u stanu ali je baba vikala i od tada se ne sećam šta sam uradio - rekao je on ranije u sudnici.

Nesrećna Desanka je do smrti brutalno mučena, davljena, ubadana šrafcigerom i nožem po glavi i grudima, a iskravarila je i umrla u najtežim mukama.

- Prva situacija u kojoj se nečeg sećam jeste da sedim na stoličici dok baka leži mrtva ispred mene, sva od zemlje i krvi, dok su oko nje razbijene flaše, saksije, tegle i jedan polomljen nož - rekao je osuđeni i dodao:

- Čuo sam da neko lupa na vrata, uzeo sam psa i krenuo ka policiji. Nisam bio svestan šta sam uradio, dok nisam pročitao izjavu brata, na osnovu čijeg iskaza sam i priznao pred sudom izvršenje dela, jer se ja ne sećam - rekao je on.

SVEDOČENJA O SUROVOM UBISTVU

Najšokantnija su ipak bila svedočenja Davidovog oca Đorđa Dudića i brata od ujaka Stefana Dragićevića.

- Možda sam ga napravio, ali mu nisam otac. U ovom predmetu se ne sudi samo Davidu, već svim montrumima i na taj način se brani narod ove države - naveo je Dudić stariji, koji se odmah po saznanju o stravičnom zločinu odrekao sina.

David je tokom priznanja rekao kako je prva scena koje se seća nakon svađe sa bakom oko prozora ta da ona leži na podu prekrivena zemljom i krvlju.

Ovu scenu kao svedok prepričao je Dragićević koji je u tom momentu bio nepokretan i sprečen da bilo šta preduzme.

- Radio je to sa uživanjem i to nije neuračunljivost, stavio mi je nož pod grlo i rekao mi da ćutim kada su policajci kucali na vrata. Nakon ubistva oprao je ruke, vratio se u sobu i rekao "malo vam je nered ovde - ispričao je Dragićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading