RAZVALIO VRATA MINIBUSA SPORTSKOG SAVEZA I UKRAO TAHOGRAF: Lopov iz Novog Pazara zatim obio ormare i fioke ambulante Medicine rada!

Autor:

Hronika

12.12.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu (42) iz Novog Pazara krivična prijava zbog krađe i dve krađe u pokušaju.

RAZVALIO VRATA MINIBUSA SPORTSKOG SAVEZA I UKRAO TAHOGRAF: Lopov iz Novog Pazara zatim obio ormare i fioke ambulante Medicine rada!

Foto: Mup/Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru rasvetlili su krađu i dve teške krađe u pokušaju i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela. 

Kako se sumnja, on je u noći između 9. i 10. decembra ove godine, razvalio vrata na minibusu sportskog saveza i ukrao tahograf čija se vrednost procenjuje na oko 500 evra.

On se sumnjiči i da je u ambulanti Medicine rada u Novom Pazaru obio ormare i fioke i ukrao pečate, faksimile, priznanice, monitor, fiskalnu kasu i druge predmete, a potom ih spakovao u džakove i ostavio u jednoj od prostorija ovog objekta gde ih je policija i pronašla.  

Takođe je, kako se sumnja, razvalio prozor na jednoj sportskoj kladionici u Novom Pazaru, ali nije uspeo da uđe unutra.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su R. V. (1973), B. Đ. (1979) i S. M. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su oni, sredinom novembra ove godine, provalili u stan na teritoriji Starog grada i ukrali više ručnih satova i tri zlatne ogrlice, čija se vrednost procenjuje na oko 70.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading