PALI SA SKORO 119 KILOGRAMA MARIHUANE, PA SE SRAMOTNO BRANILI PRED SUDOM! Napravili narko jazbinu, pa zanemeli! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.12.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušani mladići koji su uhvaćeni sa 118,7 kilograma marihuane.

PALI SA SKORO 119 KILOGRAMA MARIHUANE, PA SE SRAMOTNO BRANILI PRED SUDOM! Napravili narko jazbinu, pa zanemeli! (VIDEO)

Foto: Tanjug/MUP REPUBLIKE SRBIJE

Nemanja N. (29) i Miloš K. (32) su danas saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su u iznajmljenom stanu u Hercegovačkoj ulici radi dalje prodaje držali 118,7 kilograma marihuane.

Na saslušanju se Nemanja N. branio ćutanjem, dok je Miloš K. negirao izvršenje krvičnog dela i izneo svoju odrbanu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Podsetimo, osumnjičeni su uhapšeni 10. decembra nakon što su ih policijski službenici zaustavili u Hercegovačkoj ulici i kod Nemanje N. pronašli ključeve od stana, koji je prethodno iznajmio Miloš K.

Policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija kojom prilikom su na podu u sobi pronašli pomenutu opojnu drogu spakovanu u više kesa, paketa i kutija.

Objavljen je i snimak njihovog hapšenja, a na snimku se mogu videti pomenute količine droge zbog kojih su Nemanja N. i Miloš K. uhapšeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading