MLADIĆ KOJI JE NAŠAO TELO PARTNERA SASLUŠAN: Otkrio detalje njihovog života i emotivne veze!

Autor:

Hronika

12.12.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.C. koji je pronašao telo emotivnog partnera R.M. saslušan u policiji.

MLADIĆ KOJI JE NAŠAO TELO PARTNERA SASLUŠAN: Otkrio detalje njihovog života i emotivne veze!

Foto: shutterstock

Policija na Voždovcu obavila je razgovor sa D.C. (24) koji je u stanu mrtvog našao svog partnera R.M. (52). Kako se navodi, on je rekao da je "imao dogovor sa muškarcem da dođe kod njega jer su u emotivnoj vezi i da su uživaoci droge". 

- Kod uhapšenog mladića nađen je narkotik za koji je on izjavio da je za njegovu ličnu upotrebu. Njemu je pisana krivična prijava. Mladić je rekao da je sinoć došao u stan i tu zatekao partnera bez znakova života. Rekao je da je odmah zvao lekare. Na telu muškarca nisu nađene povrede - kaže izvor za Telegraf.

Po nalogu tužilaštva naređena je obdukcija tela, a prema prvim rezultatima nije u pitanju nasilna smrt. Sumnja se da se R.M. predozirao.

Protiv D.C. je napisana krivična prijava.

- Policija je privela mladića jer je kod njega nađena droga. Nakon što mu je napisana krivična prijava pušten je iz policije - kaže izvor pomenutih medija.

Podsetimo, telo u fazi raspada nedavno je pronađeno u Velikoj Plani.

- Leš je bio u poodmakloj fazi raspadanja, na telu nisu uočeni tragovi nasilja, niti tragovi borbe na licu mestu. Najverovatnije su divlje životinje nakon smrti lica komadale tkiva sa leša. U blizini leša je nađena torba sa dokumentima. Lice mesta je prilično nepristupačno, ne može vozilom da se priđe - kaže sagovornik blizak istrazi.

Nezvanično, telo obezglavljenog muškarca su našli lovci u blizini hipodroma u Velikoj Plani, a sumnja se da je na mestu na kom je pronađeno telo bilo 15 dana.

Na istom mestu nalazio mu se i trup i glava.

Prema saznanjima u Policijskoj upravi Smederevo, reč je o za sada neindentifikovanoj osobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading