IVANA IZ KRUŠEVCA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Zoran joj pucao u glavu, pa ubio suprugu i sebe - više od 20 dana mučenja i patnje

Autor: T. V.

Hronika

05.12.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran R. (54) iz Kruševca je 13. novembra, najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila ljubavnica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo.

IVANA IZ KRUŠEVCA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Zoran joj pucao u glavu, pa ubio suprugu i sebe - više od 20 dana mučenja i patnje

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Ivana K. (44) umrla je u Kliničkom centru u Nišu nakon 23 dana borbe za život, saznaje "Telegraf.rs".

U potresnom zločinu koji se dogodio pre više od tri nedelje, Ivana K. (44) preminula je u Kliničkom centru u Nišu nakon hrabre borbe za život.

Zločin je započeo 13. novembra kada je Zoran R. (54) iz Kruševca prvo ranio Ivanu, a potom počinio zločine koji su ostavili trag šoka i tuge.

Zoran je, prema izveštajima, noć proveo u stanu nesrećne Ivane, da bi rano ujutru došlo do ozbiljnog sukoba između njih.

Nakon što je Zoran pucao u glavu svojoj ljubavnici, odmah je krenuo ka selu u kojem je živela njegova supruga.

Tamo ju je pronašao i usmrtio, ostavivši njeno telo pored puta.

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje.

Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading