DVE NEDELJE BORBE ZA ŽIVOT! Otkriveno u kakvom je stanju ljubavnica Ivana kojoj je Zoran pucao u glavu - nakon toga nastavio svoj krvavi pohod!

Autor: T.V.

Hronika

27.11.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Ristić (54) iz Kruševca je u ponedeljak, 13. novembra, najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je navodno bila ljubavnica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo.

DVE NEDELJE BORBE ZA ŽIVOT! Otkriveno u kakvom je stanju ljubavnica Ivana kojoj je Zoran pucao u glavu - nakon toga nastavio svoj krvavi pohod!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Pre tačno 14 dana, Zoran Ristić (54) šokirao je Kruševac svojim krvavim pohodom, u kojem je najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je, prema rečima najbližih, bila ljubavnica, zatim ubio suprugu Vesnu, da bi na kraju izvršio samoubistvo.

Kako se saznaje, Ivana K. se i dalje bori za život i trenutno je u komi, sa teškim povredama glave.

Podsetimo, sve je počelo u ponedeljak, 13. novembra, kada je Zoran R. najpre ranio Ivanu K, nakon čega je pucao u svoju suprugu Vesnu, a potom je okončao svoj život. 

Svedoci tvrde da se svađa između Zorana i Ivane dogodila u ranim jutarnjim časovima, nakon čega je Zoran pucao u Ivanu, teško je ranivši. Nakon tog zločina, krenuo je prema selu gde je živela njegova supruga, ubivši je na putu između sela Kukljina i Jasike. Telo supruge ostavio je pored puta.

Zoran se zatim vratio ocu, nakon čega rekao ocu da je "sredio obe žene" i da sada dolazi red na njega. Nekoliko trenutaka kasnije, Zoran je izvršio samoubistvo između sela Milutovac i Stragari.

Tragični događaj ostavlja Kruševac u šoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading