NOVI OBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE KOD ŽITIŠTA! Evo kako je osmomesečna beba preminula - poznato i da li će majka odgovarati!

Autor: T. V.

Hronika

04.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo deteta poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

NOVI OBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE KOD ŽITIŠTA! Evo kako je osmomesečna beba preminula - poznato i da li će majka odgovarati!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

U banatskom selu Torak kod Žitišta, osmomesečni dečak je preminuo u porodičnoj kući, a incident je prijavljen policiji u ponedeljak, 27. novembra, nešto pre 9 sati.

Policija je odmah izašla na lice mesta po prijavi i sprovela uviđaj.

Prema rečima iz Policijske uprave u Zrenjaninu, zasad nema sumnje u postojanje bilo kakvog krivičnog dela, te su Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad obavešteni o slučaju.

Telo deteta poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

- Patrola je po prijavi izašla na lice mesta, a o ovom slučaju su obavešteni zrenjaninsko Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad. Obavljen je uviđaj, a po naredbi tužilaštva telo poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Zasad se ne sumnja na postojanje bilo kakvog krivičnog dela - rečeno je u policiji.

Nezvanične informacije ukazuju na to da se sumnja da je reč o iznenadnoj smrti, a da prvobitna tvrdnja o tome da je dete palo i slomilo vrat nije tačna. Majka nije privedena, a protiv nje nije pokrenut nikakav postupak. Detaljna istraga i obdukcija će pružiti više informacija o uzrocima ove tragične smrti. Naša misao je s porodicom u ovim teškim trenucima gubitka.

Kako se saznaje od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - za Blic priča izvor upućen u čitav slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading