NAMERNO SLETEO U PROVALIJU I OKONČAO SVOJ ŽIVOT I ŽIVOT ŠESTOGODIŠNJEG SINA! Očevici opisali potresne detalje smrti oca i sina koji su sleteli u Moraču

Autor: T.V.

Hronika

02.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronilački tim učestvovao je u akciji izvlačenja tela oca i sina nastradalih iz reke.

NAMERNO SLETEO U PROVALIJU I OKONČAO SVOJ ŽIVOT I ŽIVOT ŠESTOGODIŠNJEG SINA! Očevici opisali potresne detalje smrti oca i sina koji su sleteli u Moraču

Foto: RTCG / SCREENSHOT

Užasna tragedija pogodila je Podgoricu juče kada su A. Đ. (36) i njegov šestogodišnji sin poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći blizu Krivog mosta.

Nesreća se dogodila oko 13 časova i 20 minuta kada je "golf 4", kojim je upravljao A. Đ., sleteo u nabujalu Moraču iz zasad neutvrđenih razloga.

Policija, Hitna pomoć i Služba zaštite i spasavanja odmah su reagovali i pristigli na mesto nesreće. Ronilački tim učestvovao je u akciji izvlačenja tela nastradalih iz reke. Identitet žrtava izazvao je paniku među prisutnim građanima.

Više državno tužilaštvo preuzelo je vođenje istrage. Tužilac Snežana Šišević izjavila je novinarima da su izdati nalozi kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije.

Izjave očevidaca ukazuju na to da je vozilo, koje se kretalo iz pravca tržnog centra "Big fešn", počelo da se penje na trotoar pre nego što je vozač dao gas, rezultirajući sletanjem u nabujalu Moraču.

Rukovodilac i portparol Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, Lepa Medenica, naglasila je da trenutno nema indikacija da je reč o saobraćajnoj nesreći, te da se preduzimaju aktivnosti kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Istraga ostaje u toku kako bi se otkrilo šta je dovelo do ove tragične nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading