UŽAS KOD ŽITIŠTA! Majka ostavila decu i otišla da se kocka - OSMOMESEČNA BEBA stradala nakon stravičnog pada!

Autor: T. V.

Hronika

04.12.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

UŽAS KOD ŽITIŠTA! Majka ostavila decu i otišla da se kocka - OSMOMESEČNA BEBA stradala nakon stravičnog pada!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

U selu Torak kod Žitišta došlo je do tragičnog događaja u kojem je osmomesečni dečak preminuo nakon što je pao i slomio vrat dok je bio ostavljen sam sa svojom braćom.

Kako saznaje "Blic", majka deteta je napustila kuću kako bi otišla u kockarnicu, ostavivši četvoro dece, od osam meseci do pet godina, bez nadzora.

Slučaj je prijavljen policiji 27. novembra, kada su iz zrenjaninske policije stigli na lice mesta i zatekli bebu bez znakova života. Telo deteta poslato je na obdukciju po nalogu Višeg javnog tužilaštva kako bi se utvrdile tačne okolnosti smrti.

Prema informacijama poznanika porodice, majka dece je bila zavisna od kockanja, ostavljajući često decu samu

Majka otišla da se kocka

Kako se saznaje od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - za Blic priča izvor upućen u čitav slučaj.

Podsetimo, još jedan stravičan zločin dogodio se pre par dana u Srpskoj Crnji kada je majka polila sina benzinom i zapalila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading