''PUCAO JE U DEČAKA KOJI JE VEROVAO DA MU JE NAJBOLJI DRUG!'' Majka nastradalog Andrije: Kosta Kecmanović nema emocije, molio je mog sina jednu stvar!

Autor:

Hronika

27.11.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Stanković Čikić otkrila je detalje odnosa njenog sina Andrije i dečaka-ubice.

''PUCAO JE U DEČAKA KOJI JE VEROVAO DA MU JE NAJBOLJI DRUG!'' Majka nastradalog Andrije: Kosta Kecmanović nema emocije, molio je mog sina jednu stvar!

Foto: K1 MUp Srbije

K1 MUp Srbije

Majka ubijenog dečaka iz OŠ „Vladislav Ribnikar“, Suzana Stanković Čikić, govorila je u emisiji na K1 o svom sinu Andriji Čikiću i njegovom odnosu sa Kostom Kecmanovićem, dečakom-ubicom.

- Znao ga je od septembra, kada je Kosta prešao u njihovo odeljenje. Ne znam da li ga je poznavao ranije. Nije bio blizak sa Kostom, jer nije dolazio kod nas u kuću, nije ni on odlazio kod njega, ali sam imala prilike da čujem od dece da je Kosta povremeno bio sa njim u toj Mitićevoj rupi. Čak imam jednu prepisku njihovu, gde je Kosta molio Andriju za neke note za njegovu sestru, gde mu je Andrija rekao da on ne može da mu skine te note sa interneta, jer je sve zaključano ili se plaća, ali da će pokušati da mu to nađe. Nisu bili bliski prijatelji, ali su drugarski komunicirali. Bliže znam decu koja su dolazila kod nas u kuću i sa kojima je Andrija imao više zajedničkih interesovanja, ali evo sada slušam od dece da je bio sa njima povremeno. Ja nikada od Andrije nisam čula ništa ružno o Kosti, ali nisam imala prilike ni da slušam o nekom bliskom druženju. Sada znam da je Kosta imao dvojicu ili trojicu bližih drugara, kojima je odlazio u kuću i koji su dolazili kod njega u kuću. Neki od tih dečaka su povređeni, pucao je u njih, a mislili su da je Kosta njima najbolji prijatelji. Jedva su preživeli - kaže Suzana i dodaje da Kosta nije bio otuđen od drugara:

Republika

Foto: K1

Suzana Stanković Čikić

- Nije tačno da nije bio prihvaćen od drugara, ali on, dozvoliću sebi na osnovu onoga što sam čula od dece i što sam imala prilike da čujem na onom ročištu protiv oca, on je dete koje ne može da oseti emociju i možda zato on nije osećao prijateljstvo. Ja sam njega pitala, kakvi su mu bili drugovi, dečaci što su kod njega dolazili u kuću, a on mi je rekao "Ništa naročito". Jedan dečak koji je povređen, koga sam ja srela mi je rekao, da je mislio da mu je Kosta najbolji drug. Pitanje je zašto se Kosta osećao nedovoljno prisutnim u društvu. Bio je pozivan i na rođendane. Ne bih da kažem nešto što ne bi trebalo. Prošli put sam rekla sa kojom hladnoćom je na ročištu pričao o ubistvu, kada sam ga pitala: "Da li znaš da si mi ubio sina?", on je rekao "Znam". Nema emocija, verovatno ih nije bilo ni u ovom drugarskom odnosu, ali deca ne znaju da objasne zašto. Sada kada slušam, objašnjavaju da je bio čudan - istakla majka Andrije Čikića.

Podsetimo, 3. maja je Kosta Kecmanović izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Tanja

27.11.2023 23:51

Nema emocije najmlađi masovni ubica na svetu jer su ga roditelji tako vaspitali ,svojim ponašanjem pokazuju da gledaju samo sebe i da što pre izvrdaju i pobegnu u London ili na Havaje. .

Mil'a

28.11.2023 08:58

Ostrašćenost u Vašim komentarima nije posledica Vašeg vaspitanja već Vašeg karaktera, ličnosti. Kapiram Vaše emocije (lične ili kakve god) ali tolika isključivost, bez iole zadrške, odgovornosti, je ipak priča o Vama, ne o Kecmanovićima. Nemate meru, extremni ste, imate specifične i grube reakcije. Čitajte izjave roditelja koji si izgubili svoje anđele i Vaše komentare, videćete razliku. Ogromnu. Načinom opisujete sebe, ne Kecmanoviće. I... td...