PRONAĐENO TELO MUŠKARCA NA BRANI KOD GNJILANA! Pokrenuta istraga kako bi se utvrdio uzrok smrti

Autor:

Hronika

15.06.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo preminulog je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

PRONAĐENO TELO MUŠKARCA NA BRANI KOD GNJILANA! Pokrenuta istraga kako bi se utvrdio uzrok smrti

Foto: S.telegraf/vladimir lukic

Policija

Danas nešto pre 13 časova na brani u Gornjem Livoču kod Gnjilana pronađeno je beživotno telo muške osobe, saopšteno je iz Regionalnog policijskog centra Gnjilana.

Policija je dobila informaciju o telu koje se nalazi na prelivnom zidu brane, nakon čega su odmah izašli na lice mesta policijska patrola i medicinska ekipa.

Lekari su utvrdili da je osoba bez znakova života, a njen identitet će biti utvrđen naknadno.

Telo preminulog je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Prištini. Po nalogu nadležnog tužioca, pokrenuta je istraga kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Važno je napomenuti da se vodom sa brane u Gornjem Livoču snabdeva deo Gnjilana za piće, preneo je Telegraf.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading