ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: "Nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića"

Autor:

Hronika

15.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se..."

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: "Nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića"

Foto: Printskrin

Šef Kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik iz policije Ljubo Milović izrazili su zabrinutost oko toga da li srpski tužioci imaju dovoljno dokaza protiv njihovih plaćenika iz Beograda, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U internim porukama, Zvicer je konstatovao da su Belivuk i Miljković uhapšeni samo zbog toga što se predsednik Srbije Aleksandar Vučić uplašio za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

"Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se Vučić", poručio je Zvicer istog dana kada je kriminalna grupa Veljka Belivuka uhapšena u Beogradu, 4. februara 2021. godine.

Srpske bezbednosne službe su u to vreme objavile brojne fotografije koje dokumentuju monstruozne zločine ove kriminalne grupe. Članovi organizacije su se fotografisali sa leševima svojih "neprijatelja" i te slike slali vođi Zviceru.

Milović je takođe izrazio u porukama da je bio svestan šta će se desiti, da će ih uhvatiti i "spakovati", izražavajući ogorčenje prema situaciji.

Ove poruke otkrivaju duboku povezanost između Kavačkog klana i kriminalnih aktivnosti u Srbiji, kao i njihovu percepciju akcija srpskih vlasti kao odgovor na pretnje po bezbednost i stabilnost zemlje.

Foto: printscreen

Radoje Zvicer

“Moramo za Soprana i Kratosa stavit koji komad”, piše Milović četiri dana kasnije.

Zvicer mu odgovara da on to već čini: “U svaki posao im ja stavim”…

“Znam, pomagao bih i ja”, piše Milović i dobija odgovor: “Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti. Samo da se izvuku od onog plašljivka ********”…

Istog dana Zvcer mu prosleđuje prepisku sa advokatom Beograđana, koji ga je ubeđivao da srpsko tužilaštvo nema dokaza, bioloških tragova ubijenih škaljaraca, niti snimak ijednog od oštećenih…

“Ja mislim da nemaju, najveći je problem što su ovamo bili i sve na silu su gurali, jer se prepao za sebe i porodicu”, konstatuje Milović nakon što je pročitao prepisku Zvicera i advokata koji je na nekada zaštićenoj aplikaciji koristio nadimak Wenger.

“Neka se ispucaju na TV, pa kada prođe još par dana, i ne nađu ništa, onda mi nastupamo da ih prozivamo u medijima da sve rade bez dokaza”, objašnjavao je advokat svoju taktiku šefu kavčana.

Zvicer konstatuje da će to biti teško, jer je “*******poklopio sve medije”…

Kotoranin i advokat razgovor počinju nakon što je branilac Belivuka i Miljkovića razgovarao sa tom dvojicom Beograđana, pa o tome i izveštava šefa zločinačke ekipe kavački klan.

“Dobro sam, nema sada vremena za umor, sada je najvažnije. Drugari su dobro, sve je za sada ok, mada mediji lupetaju razne gluposti”, piše advokat, a Zvicer mu poručuje da je “Sad najbitnije da ovo preguramo”.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Veljko Belivuk

Advokatu piše i da mu je Kratos – Miljković, poručio da se ne sekiraju za kuće i od njega dobija odgovor:

“Odlično su, malo ih nerviraju mediji, a ostalo je ok. Da, to su i meni rekli”.

Iz njihovog razgovora proizilazi da Zvicer strahuje da li je policija već pronašla DNK, ali i mogu li snimci sa nadzornih kamera otežati položaj uhapšenih…

Zanima ga i jesu li Miljković i Belivuk advokatu nešto pričali o automobilima koje su koristili…

Advokat ga smiruje i poručuje što je najvažnije: “Bitno je da se svi drže i da ne padnu psihički, posle će biti lakše”.

“Jeste, da im se utuvi u glavu da nemaju ništa i ne čitaju novine”, konstatuje Zvicer.

Wenger mu tada piše da snimci ništa ne dokazuju: “Niti se vide oštećeni. Pritiskaju putem medija ne bi li neko popustio. Pozdravio te Soprano puno”.

Vođu kavčana zanima može li škoditi vreme sa kamera i poređenje sa baznim stanicama i kamere do kuće…

“Telefona nema, tako da nema ni baznih stanica, to što stoji vreme na snimku ne znači da je i to pravo vreme. U kolima se ne vidi niti jedan oštećeni, niti ima njihovih telefona i baznih stanica”.

“Imaju kripte. A imaju i naši… Nadam se kamere na putu do kuće da su pobrisane, biće tu telefona dosta sigurno. Je li onaj pasat oduzela murija?”, piše Zvicer.

“Ne pominje se niti jedna kripta, niti bazna stanica, ali kada dobijem od tužilaštva ceo predmet sve ćemo znati do detelja. Oni nemaju niti jedan telefon da bi utvrdili čije su bazne stanice, a ne pojavljuju se u predmeti ni druge kamere. Pominje murija da je pasat oduzela, tako piše u prijavi, ali ne kažu da ima bilo kakav trag u kolima”, objašnjava mu advokat.

Odmah potom odgovara na Zvicerovo pitanje – da li su mu istražitelji rekli nešto za “pasat”…

“Zasada nemaju ništa, nego samo nagađaju, probaju da slože priču kao da je logična. Zajelac Ivan je po tvrdnji murije taj pasat predao Cratosu”, objašnjava advokat.

Šef kavčana konstatuje da “okupljaju klovnove da mlate” na televizijama, ali i poručuje da se nada da istražitelji neće naći ništa u tom automobilu.

Tada mu se i pohvalio da ga novinari već mole za izjave, ali izlaže svoju taktiku.

“Pisaće mediji moje izjave, već sada me mole ali čekamo da ovaj nalet prođe”.

Zvicer govori sagovorniku da niko bolje od njega ne zna šta i kako treba da čine, a onda i objašnjava da će troškove za njega i kolege platiti on: “Što se tiče plaćanja tebe i kolega to ću ja namiriti da znaš”.

“Samo pametno i strpljivo i biće kako treba. Ok dogovoreno”, odgovara mu advokat, nakon čega mu Kotoranin govori da će u tih dva dana platiti…

Foto: printscreen

Miljković i Belivuk

Kriminalna grupa okupljena oko Belivuka i Miljkovića uhapšena je u akciji srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal.

Tri dana nakon hapšenja Belivuka i ekipe Zvicer je od Milovića tražio da mu prenese informacije njhovog saradnika iz srpskih službi bezbjednosti, kojeg oslovljavaju sa Šakal – “Imaju li oni šta konkretno”.

“Sutra će se vidjet sa nekim iz SBPOK. Pa ćemo vidjeti”, odgovara mu Milović.

Vođa kavačkog klana tada mu govori da “ovo do sad nema ništa. Mogu oni da pišu koliko oće, ako nema tragova nasilja”.

“Nemaju, da imaju izbacili bi to u prvi plan, a ne pričali budalaštine, vidiš pretražuju svaki dan te oranice neće li naći đe šta”…

Belivuk i Miljković uhapšeni su nekoliko dana nakon što su se vratili iz Crne Gore, gde su drugovali sa Zvicerom, ali i grupom policajaca koji su poslovali s njima, kako tvrde iz Specijalnog državnog tužilaštva.

(Vijesti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (92)

Loading
Filip

15.06.2024 18:57

Vučićev hrabar korak protiv Belivuka i Miljkovića je kao svetionik pravde u moru kriminala. Ponosan sam na predsednika!

Olivera

15.06.2024 18:58

Vučićev integritet je neprikosnoven. Nema organizovanog kriminala u Srbiji kojem on neće stati u kraj.

Marko

15.06.2024 18:59

Vučić je simbol borbe protiv organizovanog kriminala i nema tog mafijaša kojeg se on boji.

Uroš

15.06.2024 19:00

Mafija neće zaustaviti naš napredak jer im Vučić neće dozvoliti.