UMRO DOMAĆIN IZ BORA U TEŠKOM UDESU KOD ZAJEČARA! U direktnom sudaru povređeno i dvoje dece (VIDEO)

Autor: S.B.

Hronika

27.11.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba vozača i dva putnika su vozilima Hitne pomoći, transportovana u paraćinsku Opštu bolnicu, ali je nažalost jedan od putnika preminuo.

UMRO DOMAĆIN IZ BORA U TEŠKOM UDESU KOD ZAJEČARA! U direktnom sudaru povređeno i dvoje dece (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Muškarac N.J. (60) iz Bora preminuo je sinoć od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Paraćin - Zaječar.

Kako se nezvanično saznaje, on je u trenutku udesa bio na prednjem sedištu u jednom putničkom vozilu, koje je učestvovalo u nezgodi.

Prema nezvaničnim informacijama, automobili su se kretali u suprotnim smerovima, pa je došlo do čeonog sudara. Kao mogući uzrok nezgode je prelazak u suprotnu traku jednog od učesnika u ovoj nezgodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Oba vozača i dva putnika su vozilima Hitne pomoći, transportovana u paraćinsku Opštu bolnicu, ali je nažalost jedan od putnika preminuo. 

Kako je Informer već objavio, među povređenima su i dvoje dece. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog udesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading