GORI GUMA ILI PLASTIKA? CRNI DIM PREKRIO NIŠ: Očevidac otkrio kako je buknula vatra (FOTO)

Autor:

Hronika

26.11.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Naissus" takođe je angažovano sa jednom cisternom kako bi pomoglo u gašenju vatre sa više strana.

GORI GUMA ILI PLASTIKA? CRNI DIM PREKRIO NIŠ: Očevidac otkrio kako je buknula vatra (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

U ranim jutarnjim časovima, gust crni dim se nadvio nad kompleksom Elektronske industrije Niš gde je izbio požar u jednoj od hala oko 5:30 sati. Na licu mesta nalazi se ukupno 27 vatrogasaca sa gotovo svim raspoloživim sredstvima za gašenje požara, koji pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju da se proširi na druge magacine.

Policija je saopštila da gori oko 3.000 kvadratnih metara, ali trenutno nije moguće sa sigurnošću utvrditi šta tačno gori. Za sada nema informacija o povređenima, a uzrok požara će biti poznat tek nakon sprovedene istrage.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

Požar Niš

Očevidac požara ispričao da se u tom delu kompleksa nalazi firma za proizvodnju pločastih materijala od drveta, pa ali da se oseća miris zapaljenih guma, ili plastike.

- Policija ne daje da se priđe, ali s odstojanja od stotinak metara se oseća miris zapaljene gume ili plastike. Neki kažu da je u pitanju iverica. Pored stoji natpis firme koja proizvodi pločaste materijale od drveta, okov za nameštaj, kant trake i drugo, ali ne zna se da li je to materijal koji gori - rekli su Kuriru na licu mesta.

Gust dim se proširio i do obližnjeg naselja, ali nema posebnih briga da bi vatra mogla stići do prvih kuća na obodu kompleksa Elektronske industrije. JKP "Naissus" takođe je angažovano s jednim cisternom kako bi pomoglo u gašenju vatre s više strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading