MUP traga za muškarcem D. P zbog lažnih dojava o postavljenim bombama u RTS i RTV objektima!

Autor:

Hronika

24.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je D. P slao preteće mejlove o bombama u objektima RTS-a

MUP traga za muškarcem D. P zbog lažnih dojava o postavljenim bombama u RTS i RTV objektima!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock


Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je danas objavilo da je raspisana poternica za muškarcem čiji su inicijali D. P, zbog sumnje da je upućivao preteće mejlove o postavljenim bombama u objektima Radio-televizije Srbije (RTS).

Ova vest je izazvala dodatnu zabrinutost s obzirom na nedavne dojave o bombama koje su stigle na adrese RTS-a i Radio-televizije Vojvodine (RTV).



Dojave o bombama u objektima RTS-a i RTV-a



Jutros je ponovo primljena preteća dojava o postavljenoj bombi u zgradi RTS-a, dok su slične dojave stigle i na adresu RTV-a. Ovi slučajevi su izazvali hitnu reakciju nadležnih organa, te je MUP odmah obavešten o dojavama. Nakon obaveštenja, izvršen je antidiverzioni pregled objekta kako bi se utvrdila verodostojnost ovih pretnji.


Ponovljene dojave o bombama u objektima RTS-a i RTV-a



Ovo nije prvi put da su mediji dobili preteće dojave o postavljanju eksplozivnih naprava. Naime, ovo je drugi put ove sedmice da je RTV dobila preteći mejl o postavljanju bombe. Prethodno, slična situacija se desila u utorak, 21. novembra, istovremeno kada je dojavu o bombi dobio i RTS u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading