HAOS NA RTS-U! Drama zbog proslave rođendana kviza "Slagalica" - predsednik UO zaratio sa Javnim servisom!

Autor:

Zabava

23.11.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Klanšček zaratio sa Javnim servisom, dobio hitan odgovor!

HAOS NA RTS-U! Drama zbog proslave rođendana kviza "Slagalica" - predsednik UO zaratio sa Javnim servisom!

Foto: Nebojša Mandić

U holu RTS-a je juče, 22. novembra 2023. godine, bila organizovana proslava povodom 30. rođendana legendarnog kviza "Slagalica". Okupio se veliki broj ljudi, a prisutnima su se obratile voditeljke Marija Veljković, Milica Gacin, Kristina Radenković i Jelena Simić.

One su istakle da je kviz sa ponosom brend Javnog servisa, kao i da ujedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost. Okupljenima se obratila i Sandra Perović, urednica zabavnog programa RTS-a. Tvorac "Muzičke Slagalice", Nikola Nešković, dobio je nagrada "Skočko", koji je i nastao po njegovom liku.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SlagalicaRTS

Kviz "Slagalica"

Međutim, događaj nije prošao bez drame. Naime, predsednik Upravnog odbora RTS-a Branislav Klanšček se oglasio na društvenoj mreži Iks (Tviter), te naveo da nije pozvan na proslavu.

- "Kviz "Slagalica" je najveći brend RTS-a i juče je proslavila svoj 30 rodjendan, koji je obeležen u holu RTS. Žao mi je što kao predsednik UO nisam po protokolu pozvan na proslavu, niti bilo ko drugi od članova UO. Valjda na RTS ne znaju za protokol! - napisao je on u objavi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Branislav Klanšček

RTS je odgovorio na tvrdnje Branislava Klanščeka da nije pozvan da prisustvuje obeležavanju rođendana najgledanijeg kviza. 

- Protokol RTS-a uputio je poziv svim članovima Upravnog odbora da prisustvuju obeležavanju jubileja 'Slagalice'. Kviz 'Slagalica' jeste najveći brend RTS-a i to je jedina istina koju je predsednik Upravnog odbora (UO) Branislav Klanšček izneo na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) - navodi se i dodaje:

- Protokol RTS-a uputio je poziv svim članovima UO da prisustvuju obeležavanju jubileja 'Slagalice'. Osim elektronske pozivnice Klanščeku su upućeni i usmeni pozivi. Činjenica da su proslavi prisustvovali pojedini članovi UO demantuje tvrdnje Branislava Klanščeka kome ni ovoga puta, ni slučajno, ne može da se omakne istina - zaključuje se u odgovoru RTS-a.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

RTS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading