"POŠTOVANI GLEDAOCI, DOBRO VEČE I IZVINITE"! Nesvakidašnja scena u večerašnjem Dnevniku RTS-a!

Autor:

Vesti

22.11.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već drugi dan naša kuća se suočava sa tehničkim problemima, nakon jučerašnje dojave o podmetnutoj bombi, večeras nam je sistem napadnut od strane hakera zbog čega se unapred izvinjavamo za moguće tehničke probleme prilikom emitovanja Dnevnika, rekla je voditeljka RTS-a.

"POŠTOVANI GLEDAOCI, DOBRO VEČE I IZVINITE"! Nesvakidašnja scena u večerašnjem Dnevniku RTS-a!

Foto: shutterstock

Dnevnik Javnog servisa Srbije u 19.30 večeras je kasnio 4 minuta, što je neuobičajeno, i to zbog hakerskog napada.

- Poštovani gledaoci, dobro veče. Izvinite što Dnevnik kasni nekoliko minuta. Već drugi dan naša kuća se suočava sa tehničkim problemima, nakon jučerašnje dojave o podmetnutoj bombi, večeras nam je sistem napadnut od strane hakera zbog čega se unapred izvinjavamo za moguće tehničke probleme prilikom emitovanja Dnevnika. Neke priloge nismo u mogućnosti da emitujemo po predviđenom redosledu, a neke uopšte nećemo možda moći da prikažemo - rekla je voditeljka RTS na početku Dnevnika.

 

Podsetimo, na zgradu RTS-a u Takovskoj ulici u centru Beograda, a zatim i zgradi Radio Beograda juče je primljena dojava o bombi. Nedugo zatim, stigla je još jedna dojava - na zgradu RTV u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu.

Na lice mesta izašla je kontradiverziona ekipa, a zgrada RTS-a bila je evakuisana. Ispostavilo se da je dojava bila lažna.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading