NIKO NIJE ZNAO ŠTA PROŽIVLJAVA U SVOJA ČETIRI ZIDA: Ispovest Bobana Rajovića nateraće vam suze na oči!

Autor:

Zabava

22.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović je ogolio dušu, pa otkrio kakav mu je život bio nekada i kako je izašao na kraj sa svim problemima.

NIKO NIJE ZNAO ŠTA PROŽIVLJAVA U SVOJA ČETIRI ZIDA: Ispovest Bobana Rajovića nateraće vam suze na oči!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Boban Rajović je sa suprugom Draganom otišao u Dansku gde je vozio taksi, ali želeo je da uradi nešto po pitanju svog profesionalnog života. Došao je u Beograd u želji da dođe do svog mega hita, ali u jednom trenutku u razgovoru sa suprugom koja je ostala u Danskoj rekao joj je "sad ću baš da svratim u pekaru da vidim da li imam za kiflu i jogurt".

Koliko je loše bio finansijski govori i priča da jednom prilikom razgovarao sa suprugom telefonom i rekao joj da će da uđe u pekaru da vidi da li ima dovoljno da kupi da pojede nešto.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- To je bilo kad smo se vraćali iz bioskopa moj prijatelj Đizo i ja, u stvari odgledali smo film pa sam ja krenuo kući, tad sam živeo u Gospodara Vučića. Živeo sam u jednom stanu gde je živela jedna baka na donjem spratu, a ja sam živeo iznad nje i ona je ložila šporet, međutim ona kad zaspi drva se ugase i samim tim ja nemam toplotu gore. Bilo je strašno hladno, decembar mesec i tada sam se vraćao kući i onda pričam sa ženom i ona kao neku priču a ja kažem sad ću baš da svratim u pekaru da vidim da li imam za kiflu i jogurt i onda sam se smejao, rekao sa bukvalno sam imao toliko i ona kaže: "Zašto ne dođeš da ovde živimo kao ljudi, voziš taksi, čoveče bože mučiš se". Ali sve je to uzalud, ja sam toliko verovao u sebe ja sam znao da ću da napravim to - govorio je iskreno Boban za Blic.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

 

Iako je bilo i materijalno i psihički teško izdražiti sve Boban je verovao da će napraviti uspeh.

- U početku sam verovao u sebe i jednostavno me nešto vodilo ka tome da ću napraviti nešto. Dok sam živeo u Danskoj ja sam bio nekad predgrupa tim našim zvezdama koje dolaze i tu sam osetio da pravim dobru atmosferu i onda kad sam krenuo tu i došao proradio je neki inat kod mene zato što jednostavno mnogo njih me nije prepoznalo, tih velikih medijskih izdavačkih kuća koje su tada bile. I meni je to bilo malo... I bilo mi je malo čudno da osećam da ja mogu a oni jednostavno ne vide to nego čak traže novac. I to mi je samo dalo još veću snagu da uspem u svemu tome i da dokažem - kaže otvoreno Boban koji priznaje da je verovao u sebe i da mu je proradio inat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading