SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA JOVIĆ ISPLANIRALI DVE GALA SVADBE: Otkriveni svi detalji, evo gde će biti organizovano venčanje!

Autor:

Zabava

22.11.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Luka Jović je odrešio kesu, pa ostvario Sofiji Milošević sve snove.

SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA JOVIĆ ISPLANIRALI DVE GALA SVADBE: Otkriveni svi detalji, evo gde će biti organizovano venčanje!

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Sofija Milošević i Luka Jović napraviće sledeće godine dve gala svadbe! Manekenka i fudbaler će prvi deo slavlja prirediti na jezeru Komo u Italiji, dok će drugu svadbu napraviti u Beogradu.

Njih dvoje su rešili da angažuju agenciju koja je organizovala venčanje ćerke legendarnog američkog pevača Lajonela Ričija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Sofija i Luka će se definitivno venčati sledeće godine. Prvu svadbu organizovaće u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, koje je poznato kao odmaralište brojnih holivudskih zvezda. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija. Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz svetskog džet-seta - priča izvor i dodaje da par neće štedeti novca za gala venčanje.

- Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka već godinama igra za italijanske fudbalske klubove. Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do najsitnijih detalja.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

 

Međutim, tu neće biti kraj proslavi jer će druga svadba biti organizovana u Beogradu.

- Ta proslava će biti u jednom od prestoničkih luksuznih hotela i biće za veći broj gostiju nego ona u Italiji. Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane. Tada će biti pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka će se venčati u opštini, kao i u Hramu Svetog Save, i tako svoj brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin. Sve to će se sigurno desiti ili na proleće ili na leto sledeće godine - kaže izvor za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading