NJENA SLIKA JOŠ STOJI NA SAJTU "NESTALI SRBIJA"! Evo šta se dogodilo sa Elenom (14) iz Rume, kojoj se trag iznenada izgubio krajem avgusta!

Autor:

Vesti

22.11.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Eleni M. javnost ništa nije čula od kada je prijvljen njen nestanak krajem avgusta.

NJENA SLIKA JOŠ STOJI NA SAJTU "NESTALI SRBIJA"! Evo šta se dogodilo sa Elenom (14) iz Rume, kojoj se trag iznenada izgubio krajem avgusta!

Foto: Printscreen/Nestali.rs

Nakon vesti da je u selu Klenak nestao Filip Urumović (21), svi su se zapitali šta se desilo sa devojčicom Elenom M. (14) iz istog mesta, čiji je nestanak prijavljen 24. avgusta ove godine.

Njena slika još se nalazi na sajtu "Nestali.rs", a o njoj javnost ništa nije čula od kada su njeni roditelji 24. avgusta oko 5.30 sati pozvali policiju jer je nisu zatekli u njenoj spavaćoj sobi.


Međutim, danas se saznalo šta se desilo sa devojčicom.

Prema rečima izvora bliskog slučaju, ona se u septembru sama javila u lokalnu policijsku stanicu, odakle je vraćena roditeljima. Ipak, porodica je odlučila da ne iznosi detalje o tome šta se dogodilo.

- Ona je u septembru došla u lokalnu stanicu policije, živa i zdrava. Tada je vraćena porodici, a samo oni znaju šta se desilo, ali su izgleda rešili da o tome ne izlaze u javnost - rekao je za Alo izvor blizak slučaju.

Srećom, ova devojčica je pronađena živa i zdrava, ali subina Filipa Urumovića još je nepoznata. Njegov nestanak prijavljen je pre dva dana. Njegov automobil pronađen je nedaleko od starog mosta, otključan.

Policija i prijatelji mladića trenutno pretražuju obalu Save na tom potezu u nadi da će naići na bar neki trag.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading